Dureri ale articulatiilor mainii

•  
    • 2 mesaje
    24 Iul 2004, 01:27
    0 0
    Am dureri mari ale articulatiilor mainii si amorteli ale degetelor, ati putea sa ma ajutati cu vre-un sfat pana cand ajung totusi la un medic.
    Va multumesc anticipat
  •  
    • 80 mesaje
    24 Iul 2004, 16:29
    0 0
    Daca iti amortesc degetele,e semn ca tre' sa faci citeva sedinte de fizio-terapie.Neaparat.
  •  
    • 224 mesaje
    25 Iul 2004, 20:42
    0 0
    ce varsta ai dagi?tre sa mergi la reumatolog
    poate ca e o poliartrita reumatoida
  •  
    • 2 mesaje
    26 Iul 2004, 14:38
    0 0
    Am 33 de ani si de trei luni sunt in Montreal.De cand am venit au inceput sa mi se umfle degetele si sa am dureri si amorteli care arau destul de sporadice in Romania. Probabil am sa caut un medic reumatolog.
    Va multumesc pentru sfaturi.
  •  
    • 1530 mesaje
    26 Iul 2004, 18:02
    0 0
    Eu tot aveam uenori niste duereri urate la bratul drept. De cateva zile, apar mereu. De la degete pana la umar, chiar si o portiune din omoplat. Nu pot sa ridic nimic, daca mai dau si de aer conditionat este si mai rau. Ma gandesc cu groaza sa nu cumva sa imi fi "daruit" my mother o forma "adaptata" din reumatismul ei toracic.... la 25 de ani pot sa detin un reumatism??? Nu inteleg! Mama mi-a spus ca are efect crema cu Diclofenac sau diclofenac pastile, dar la puiul meu de ulcer am inteles ca diclofenacul numai bine nu face....
    Si ce sa fac, atunci?
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Iul 2004, 11:11
    0 0
    Acu' vreo cativa ani, intr-o zi caniculara de vara, m-am pomenit si eu cu ceva asemanator. Incheietura mainii ma durea asa de tare, ca m-am dus imediat la reumatolog. Mi-a pus diagnosticul de "tenosinovita" (inflamatia tecii conjunctivale a tendoanelor) si mi-a prescris niste medicamente + comprese reci (!!!) care, spre surprinderea mea (in nici un caz nu simteam nevoia de rece, ci de cald), au functionat de minune.
    Medicul mi-a explicat ca anumite boli inflamatorii osoase si articulare se agraveaza la caldura.