chisturi ovariene

•  
    • 1 mesaje
    12 Feb 2010, 21:16
    0 0
    salutare.mi s-a descopeirt de o saptamana un chist de 6 cm pe ovarul drept,medicul mi-a sugerat ca cel mai bun tratament e operatia.dupa ce mi-am revenit din soc am mers la alt medic care mi-a prescris voltaren supozitoare si ovule cu neomicina preparate de el.vreau sa stiu daca ati mai folosit careva supozitoare de genul asta si daca ati avut ceva rezultate.multumesc.
  •  
    • 126 mesaje
    16 Feb 2010, 20:54
    0 0
    imi pare rau ca ti sa intamplat asta,dar nu te opera inca ,nu am luat ce ti-a dat tie ,dar incearca-le poate se resorb,se mai resorb si cu anticonceptionale daca sant mai mici succes
  •  
    • 10876 mesaje
    9 Mar 2010, 18:07
    0 0
    Ma, o sa rizi.La eco cica se vede ca asi avea neste chisturi.Si tanti doctor ma intreaba daca freau sa fac copii.Si i-am spus ca nu , n-am de gind asa ceva.Si mi-a zis ca atunci nu-i nicio pb, poate se duc ele cu timpul.
  •  
    • 3 mesaje
    9 Mar 2010, 19:42
    0 0
    Un chist de 6 cm ar trebui operat insa stiu ca modern sunt si alte tratamente neinvazive si nedureroase (nu este domeniul meu deci nu iti pot da sfaturi clare: ceva lumini infrarosii si laser dar nu ma luati de gat daca am zis vreo prostie). iti spun doar atat: cand se va sparge chistul ala nu mi-as dori sa fiu in locul tau. Plus iti sugerez si o vizita la medicul endocrinolog pentru analize suplimentare: balanta hormonala