Sfat pt o problema nerezolvata de medic
-
11 Feb 2010, 12:080 0Buna evelor. Am si eu o rana pe col de care nu mai scap. Mai intai am fost la un medic care mi-a recomandat sa o cauterizez. Eu nu am vrut asa ca am mers pe partea tratamentelor...care au fost destul de multe dar fara succes. Am schimbat medicul si mi-a zis ca am facut foarte bine ca nu am cauterizat rana pentru ca acest lucru se face numai dupa ce faci un copil. Deci...eu ce sa mai cred...e bine, nu e bine...bun...mi-a dat si ea un tratament....dar si acesta fara succes. Oare nu s-a inventat inca un tratament bun si pentru mine???
-
11 Feb 2010, 20:19Mda....cunosc o gramada de tipe care nu au facut un copil dar si-au cauterizat o rana pe col si marea majoritate au medici ginecologi diferiti. Eu personal, daca as avea o rana mi-as cauteriza-o. Daca era sa-ti treaca cu tratament medicamentos iti trecea pana acum!
-
11 Feb 2010, 20:29bre .. nu ca vreau sa ma dau rotunda, da' nu are nici o treaba cauterizarea, cu nasterea! .. se spune ca, daca vei naste natural rana se va "cicatriza" singura, dar de ce sa stai pana atunci ?
eu zic mai bine sa rezolvi problema pana la sarcina .. stiu caz care a pierdut sarcina, din cauza unei astfel de rani (asta cel putin, ce i-a spus medicul .. ) .. -
11 Feb 2010, 23:01Multumesc fetelor pt sfaturi...nu stiu ce sa fac si cum sa procedez. Astept sa-mi vina menstruatia si apoi ma reintorc la medic cu o hotarare luata.