Avortul....

•  
    • 112 mesaje
    10 Feb 2010, 17:33
    0 0
    http://www.scribd.com/doc/3248389/scrisoarea-unui-bebel us-catre-mama-sa
    Crezi ca mai poti fi tare in fata acestiu filmulet dupa ce ai facut deja ce nu trebuia....??????
  •  
    • 1342 mesaje
    10 Feb 2010, 18:41
    0 0
    Multumesc lui Dumnezeu ca nu a trebuit sa recurg la un asemenea gest.

Nu pot sa judec pe nimeni daca recurge sau nu la avort.Fiecare isi stie prioritatile,pacatele si regretele.

Doar ca una e sa avortezi pentru ca s-a intamplat sa ramai fara voia ta ,din "greseala"- daca pot sa justific astfel si alta e sa ramai pentru ca e mult mai rentabil decat sa te protejezi.
    Am auzit de o fata de 25 de ani ,casatorita ,cu copil de 8 ani si care a avortat de curand doar pentru ca i se pare mai comod decat sa ia anticonceptionale.Pentru ca ii este teama sa nu se ingrase :o

Sper ca astfel de persoane sa citeasca ,chiar si din greseala,o asemenea "scrisoare" si sa nu mai fie asa egoiste cu sine insasi.
  •  
    • 98 mesaje
    10 Feb 2010, 21:17
    0 0
    Asta e cel mai urat lucru care l-ar putea face o femeie...dar in acelasi timp..multe recurg la acest lucru.
    E adevarat ca se poate intampla si din "greseala" sa zicem si ca sa nu iti strici viitorul recurgi la asta...dar totusi mi se pare....extrem de greuuuu
  •  
    • 1889 mesaje
    11 Feb 2010, 08:54
    0 0
    Mi se pare culmea ignorantei ca, in acesti ani de libertate sexuala, sa zicem, sa ai o sarcina nedorita. Sint n+1 metode contraceptive repartizate pe grupe de virsta, pe toleranta, pe categorie sociala, pe buget, Cabinete ginecologice pentru un sfat competent sint pe toate drumurile si la toate parterurile de bloc (cel putin la mine in oras asa e). A avea o sarcina nedorita si a avorta pentru ca "revine mai ieftin" dovedeste o cruzime iesita din comun si faptul ca am coborit cu mult mai jos decit animalele. Am pierdut doua sarcini si spun ca pe linga durerea fizica am avut niste remuscari crunte, plus ca aveam cosmaruri. La a treia sarcina m-a luat groaza ca o pierd iar. Nu stiam daca sa ma bucur sau sa pling. Dumnezeu a vrut sa duc sarcina fara probleme chiar daca eram destul de in virsta. Nu mai vreau sa trec prin iadul avortului.
  •  
    • 112 mesaje
    11 Feb 2010, 09:15
    0 0
    cred ca daca fiecare femeie, care este pusa in situatia asta oribila ar vedea aceste mesaje poate nu s-ar mai face atatea avorturi,pt ca e clar ca aceste mesaje iti ajung in adancul sufletului si nu poti fi crud si rece in fata lor.Am ajuns in cazul in care avem mai multe avorturi pe an decat nasteri,ce inseamna asta??
  •  
    • 1889 mesaje
    11 Feb 2010, 10:00
    0 0
    Inseamna ca ignoram total darul lui Dumnezeu si de aceea am ajuns unde am ajuns.
  •  
    • 112 mesaje
    11 Feb 2010, 10:07
    0 0
    asa este, oricum fiecare la randul nostru vom fi judecati ptr pacatele facute.
  •  
    • 112 mesaje
    11 Feb 2010, 16:38
    0 0
    women_undercover cum adica ii era mai usor sa faca avort decat sa se protejeze,asta chiar e culmea prostiei,spune si tu...
  •  
    • 1889 mesaje
    11 Feb 2010, 18:14
    0 0
    Sa stii ca women are dreptate. De multe ori femeile recurg la gestul acesta (am intilnit. si nu putine) pentru ca li se pare metoda cea mai usoara si mai necostisitoare si care nu implica prea multa bataie de cap. Ca de, pilula trebuie sa o iei la ora fixa si in fiecare zi, prezervativul, trebuie sa vrea si "dinsul" si de cele mai multe ori nu vrea, ligaturarea trompelor costa bani, nu mai spun de metoda calendarului care e chiar complicata si vreau sa vad pe lelea Sinefta din Cuca Macaii aplicind-o. Deci avortul e solutia cea mai simpla, ieftina, curata, la indemina tuturor pentru a indeparta "problema".
  •  
    • 3 mesaje
    11 Feb 2010, 18:26
    0 0
    eu pana acum la cei 33 ani pe care-i am nu am facut nici un avort.Nu sunt de acord cu el pt k sunt multe medode prin care sa ne ferim de o sarcina nedorita.As fi de acord daca bb ar avea vreo malformatie
  •  
    • 3 mesaje
    11 Feb 2010, 18:27
    0 0
    eu pana acum la cei 33 ani pe care-i am nu am facut nici un avort.Nu sunt de acord cu el pt k sunt multe medode prin care sa ne ferim de o sarcina nedorita.As fi de acord daca bb ar avea vreo malformatie
  •  
    • 3 mesaje
    11 Feb 2010, 18:27
    0 0
  •  
    • 1342 mesaje
    11 Feb 2010, 18:55
    0 0
    Si eu am ramas socata cand am auzit.
    Dar cica tipa asa s-a exprimat: ca daca ia pastile se ingrasa si prefera sa faca avort si gata!!!!

Mi-e mila si de copilul ala de 8 ani pe care trebuie sa-l creasca .Cine stie ce educatie primeste de la o astfel de mama?!
  •  
    • 1899 mesaje
    11 Feb 2010, 20:30
    0 0
    Eu zic ca fiecare să se uite în ”ograda” lui, că toate suntem diferite È™i vieÈ›ile noastre nu seamănă una alta.
    Există o lege a echilibrului în univers È™i fiecare suportă consecinÈ›ele propriilor decizii, fără să stea tanti Ana la poartă cu mâinile în È™old să judece ce È™i cum a făcut vecina È™i dacă este un exemplu bun pentru celălalt copil.
  •  
    • 1342 mesaje
    11 Feb 2010, 21:16
    0 0
    Dora-Minodora,cum am zis si in prima postare nu ma intereseaza sa judec.Fiecare isi stie pacatele.
    Am adus in discutie aceasta fata pentru ca pe mine m-a marcat.

Daca tie ti se pare normala o astfel de atitudine ..no comment!!!
  •  
    • 1899 mesaje
    11 Feb 2010, 21:38
    0 0
    ””postat de: women_undercover la data: 2010-02-11 21:16

Daca tie ti se pare normala o astfel de atitudine ..no comment!!! ””

Nu mi se pare nici anormală o astfel de atitudine, nici normală, pentru că NU ESTE TREABA MEA SÄ‚ O JUDEC. Nu sunt în pielea ei È™i pur È™i simplu accept persoanele aÈ™a cum sunt. E greu pentru tine să înÈ›elegi asta, pentru că susÈ›ii la modul teoretic că nu o judeci, dar te grăbeÈ™ti să etichetezi, bună, rea, normală, anormală... E o diferenÈ›ă, înÈ›elegi?

PS. nu e atac la persoana ta, nu te cunosc deci nici nu are cum să fie, deci combat ideile, nu persoana, asta ca să nu fie confuzii
  •  
    • 1342 mesaje
    11 Feb 2010, 21:59
    0 0
    Nu etichetez persoana ci atitudinea ei.