medicamentele naturiste

•  
    • 112 mesaje
    10 Feb 2010, 10:38
    0 0
    Buna fetelor,ce parere aveti de medicamentele,ceaiurile naturiste de slabit? Nu ma refer la un medicament in special ci in general la aceste produse,daca a folosit cineva un produs naturist pt slabit si daca a vut efect. Vreau sa incep si eu o cura dar pe internet toti isi fac reclame bune si dupa ei toate ar fi bune,de aceea asi vrea o parere de la voi.Multumesc mult!
  •  
    • 1889 mesaje
    11 Feb 2010, 09:48
    0 0
    Eu am incercat ceai antiadipos de la "chineji" (in cutie verde), n-as putea spune ca e ceva spectaculos dar m-a scapat de constipatie. Oricum, pe linga produsul de slabit mai trebuie sa faci miscare, regim, ehehei, dar, in cazul meu, cine sa se ocupe? Mai vad regimuri de slabit ceva in genul: ora 7 - o cafea neagra si o felie de piine prajita; ora 10 - un mar si un iaurt mic; ora 12 - 100g piept de pui fiert cu lamiie si salata verde, ora 16 - un suc de grepfruit si felie de piine prajita etc. Eu am redat un regim din memorie. Dar vreau sa-l vad si eu pe ala care toata ziua sta cu ochii pe ceas sa-si desfaca pachetelul. Ori trebuie sa lucrezi la un birou fara treaba prea multa, ori sa stai acasa, dar fara alte obligatii. Nu ca la mine care nu stiu de ce ma clatin si de fapt e ora 16 si n-am pus nimic in gura decit cafeaua de dimineata.
  •  
    • 3 mesaje
    11 Nov 2010, 21:58
    2 0
    Buna fetelor,
    Eu va recomand sa folositi Ceaiul si Tinctura impotriva Obezitatii de la Faunus Plant.. Eu am reusit sa dau jos, intr-o luna, cam 7,5 kilograme

Am auzit si de unele pastile dar sa nu uitam ca acestea dauneaza in primul rand stomacului si ficatului pentru ca sunt obtinute prin tot felu de procese chimice. Acuma fiecare decide ce face cu propriul sau organism dar eu m-am convins.. Am mai incercat tot felu de pastile, dar fara nici un rezultat, pana cand nu am folosit ceaiul si tinctura de la Faunus Plant. Eu zic sa incercati.. Merita! Is naturale 100% si sunt mult mai ieftine ca si pastilele

Daca nu le gasiti in farmacii, le puteti comanda de pe siteul lor www.faunusplant.ro

Pupici
  •  
    • 91 mesaje
    17 Nov 2010, 17:36
    0 0
    Eu iti recomand Slim Formula de la Calivita. Are ingrediente naturale in care am incredere, cum ar fi ceai verde. Mai contine: extract de Garcinia Cambogia, cactusul Nopal care un continut bogat in fibre alimentare si minerale, ghimbir, turmeric, pulbere de chimen dulce, crom, lecitina, L-carnitina.
    Mai multe detalii ai pe site http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/slim-formula.html .
    Spor la slabit!
  •  
    • 8 mesaje
    19 Nov 2010, 14:11
    0 0

"Descopera o Modalitate Sigura, Comoda Si Sanatoasa de a Slabi
    - Fara A-ti Distruge Sanatatea!"

Scapa de kilogramele in plus si adopta un nou stil de viata,
    mai sanatos si mai echilibrat?

http://www.terapii-naturiste.com/cure_slabire/index.htm

•  
    • 11 mesaje
    21 Nov 2010, 07:30
    1 0
    Va recomand lectura unui nou site aparut pe net dedicat terapiilor naturiste. Puteti gasi acolo o variaetate destul de importanta de tratamente si regimuri alimentare pentru o gama din ce in ce mai bogata de afectiuni: http://fitoterapie.ecomedica.ro
  •  
    • 11 mesaje
    21 Nov 2010, 07:34
    0 0
    De asemenea, pentru cei interesati de remediile homeopate, recomand Homeopatie @ EcoMedica.ro
  •  
    • 11 mesaje
    26 Nov 2010, 12:21
    0 0
    La naturaMAG.ro vei gasi cu grija selectionati producatori de prestigiu si brand-uri din lumea naturista, cu posibilitatea sa economisesti mult pentru produsele naturiste de inalta calitate , in fiecare zi din saptamana, 24 ore din 24.
    Astfel, la naturaMAG.ro vei gasi produsele celor mai mari producatori , precum si o ampla selectie de plante medicinale, aloe vera, suplimente alimentare, tincturi, energizante. Vei gasi idei de cadouri, pentru tine, pentru un prieten/prietena, pentru o persoana draga. Avem oferte, reduceri si promotii, special create pentru tine, pentru sanatatea ta!
    www.naturamag.ro
  •  
    GWI
    • 40 mesaje
    26 Nov 2010, 15:07
    0 0
    ATENTIE! Global Wellness Innovation ofera de sarbatori reduceri de 50% la COSMETICE ORGANICE, 30% LA CAFELE SI CEAI cu extract de GANODERMA si GINSENG, 35-40% LA SUPLIMENTE NUTRITIVE pe baza de GANODERMA si CORDYCEPS.
    POTI CASTIGA SI UN VENIT SUPLIMENTAR!

www.globalwinn.ro, e-mail: office@globalwinn.ro
  •  
    • 29 mesaje
    12 Dec 2010, 11:49
    0 0
    eu am folosit suplimentul alimentar pounds away Este un program pe baza de lichid de detoxifiere si pierdere a kilogramelor, care va permite sa pierdeti in greutate in doar cateva zile. Furnizeaza minerale, vitamine, antioxidanti si bioflovonoide in mod natural.

Efecte
    Suplimentul alimentar BIO pentru suprimarea greutatii eu am slabit 4 kg intro luna.Nu e asa mult dar cel putin slabesti sanatos fara sa ramai cu urme urate de la grasime.il gasiti aici.www.biolifecare.eu