ma streseaza un ciudos
-
0 0buna fetelor, am la scoala un coleg ciudos pe mine ca ma descurc si mai copiez si urla in gura mare...oricum nui secret ca fiecare face asta dar e un pic cocalar si taranos si urla dupa mine ca am copiat la exam,,,si i am spus sa inceteze ,nu a inteles si a inceput sa ma ameninte ca ma bate
daca i mai comentez...( eu insistand sa imi rasp la intrebari de genul : ce ai cu min ? iti e ciuda ca ma descurc? ) ca se dea el in stamba ca stie ce fac eu la exam,,, ajung acasa plina de nervi si nu imi trece cu orele...cum ma pot descarca de stres? ce pot face? ca vad ca nu isi cere scuze si nu vrea sa ne impacam amiabil? -
mentionez ca imi fac fituici dupa ce citesc cartea de 2 ori si nu am restante, trag asa sa intru la buget. distrusul ala nu vine la fac, merge in cluburi,e total lipsa. vreau sa ajung cineva si nui o fac usoara, e drept. dk invata ii recunoasteam ca sunt o floricica dar asa......am uitat sa va spun ce fel de oameni suntem.....
-
Parca numai doctori?! In toate domeniile sint de-astia cu mina sprintena la copiat si in cap... doar coji de nuca. Auzi, citeste cartea de doua ori, iti dai seama ce efort, plus ca mai face fituici, in total de 3 ori. De-asta sint arhitecti care habar n-au sa proiecteze o casa, constructori care o fac anapoda, meseriasi care-si bat joc de lucrarea pe care o fac, profesori care vin degeaba la scoala, ingineri care se uita ca vitelul la poarta noua la o piesa. Nu mai departe e managerul nostru care vine o ora la serviciu, nici macar nu-si cunoaste bine oamenii, si apoi se evapora Dumnezeu stie unde.