Am si eu o problema..ma puteti ajuta?

•  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 11:07
    0 0
    Am herpes la gura de vreo 3-4 zile, si de atunci am inceput sa simt niste mancarimi jos...am citit ca exista si herpes genital, insa nu sunt sigura daca am sau nu..am inteles ca se ia prin contact sexual.Eu intr`adevar am fkt`o cu prietenul meu ,mi-a facut sex oral, insa a doua zi i`a aparut herpes la gura. Nu avea dinainte ca sa zic asa... si eu herpesul de al gura tot de la el il am. Insa..eu ma intreb ce am jos. Fiinfdvirusul activ.. sa`mi fi iesit oare si jos pur si simplu? CHiar am nevoie de niste raspunsuri......va multumesc
  •  
    • 1711 mesaje
    8 Feb 2010, 11:30
    0 0
    control la ginecolog urgent, ti se va face lama plus cultura, tratament local cu aciclovir unguent si aciclovir pastile.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 11:33
    0 0
    Off..chestia este ca eu nu sunt sigura de ce am.. si plus de asta nu prea vreau sa`i zic lu mama chestia asta,ca nu vreau sa se gandeasca la altceva... n`am fost niciodata la ginecolog
  •  
    • 120 mesaje
    8 Feb 2010, 11:53
    0 0
    Ar fi cazul sa mergi. Nu e de gluma cu astfel de boli. Nu trebuie sa-i spui mamei, iti faci programare si te duci singura sau cu prietenul tau. Asta in caz ca nu esti minora.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 11:56
    0 0
    Sunt minora.. asta e problema. dar eu ma gandesc si altfel.. poate sa fie de la herpesul pe care il am deja la gura? incerc sa caut si alte explicatii in afara de sex..pentru ca el nu are nimic... atunci cand am fkt`o..
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 11:57
    0 0
    Sau ma gandesc si altfel......poate nu e herpes.. dar chestia este ca ma mananca incontinuu
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 12:03
    0 0
    dar tu crezi ca barbatii stiu daca au boala sau nu,ei sunt purtatori fara a stii.
    cel mai bine este sa te duci la medic,nu te juca cu asta.cati ani ai,zici ca esti minora?
  •  
    • 120 mesaje
    8 Feb 2010, 12:15
    0 0
    E cam urata situatia dar nici asa nu poti sta. Sanatatea e cea mai importanta.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:18
    0 0
    oFf.. sunt f nelinistita.. chestia e ca eu nu cred ca am de la el pentru ca nu am avut relatii decat o singura data 2 min....nici macar 2 min..toata chestia e ca mi`a fkt oral.. am 17 ani
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:19
    0 0
    si a dua zi dupa ce mi`a facut oral.. i`a iesit lui herpes . nu era f vizibil , si l`am sarutat si dupa am fkt si eu
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 12:34
    0 0
    e posibil sa fi avut si tu sa fi luat prin contact.chiar daca nu avea herpes cd ai facut ce ai facut se poate transmite si in stare latenta.du-te mai la dr,nu te trata dupa ureche.
    dar te-ai uitat sa vezi daca ti-a aparut si in zona aia ceva,inafara ca te mananca?du-te la dermato,cam pe acolo se trateaza astea.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:39
    0 0
    Da m`am uitat .. am incercat sa ma ut defapt si in interior in pasaricile alea mai mici ca sa zic asa.. vedeam ceva putin alb.... nu pot sa garantez ca , chiar era ceva.. dar cert e ca simt ca e.. si cand urinez ma ustura.. pentru ca am ceva acolo..off. Deci ar fi o posibilitate sa ma duc la dermatolog? ar fi bine asa.. ca la ginecolog nu pot sa ma duc decat cu mama banuiesc
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 12:43
    0 0
    e posibil sa fii luat.da,te poti duce si la dermato,asta e boala venerica.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:44
    0 0
    Si.. sa zicem ca ma duc la dermatolog. Credeti ca o sa ma controleze ? eu cred ca o sa ma trimita la ginecolog....ieri de ex m`am spalat jos cu ceai de galbenele,am inteles ca e f bun si chiar park imi mai ameliorase putin din usturime. Acum sunt si pe stop si e putin mai naspa.....
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 12:45
    0 0
    pai draga herpesul il trateaza si dermato.
    da, e cam nasol ca esti pe ciclu.de cand ti-a aparut?
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:52
    0 0
    Mi`a aparut cam la o zi dupa ce mi`a aparut la gura...... am vb cu prietenu meu la tel acum......si mi`a zis ca i`a iesit si lui herpes la gura mai naspa..... ce aiurea.. doamne
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 12:56
    0 0
    off,ce nasol
    prietenul cati ani are?
    ti-a zis daca inainte de tine cu cine a mai fost s-a protejat?
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 12:59
    0 0
    Are 21 de ani, Da .. mi`a zis ca ultima fata cu care a fost s`a protejat. Si iainte sa fie cu fata asta a avut o prietena cu care a stat mai mult timp.. si cu ea cred ca o facea si neprotejat.. da nu avea nimic.. inainte
  •  
    • 365 mesaje
    8 Feb 2010, 13:01
    0 0
    am inteles
    cel mai bine du-te la dr.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Feb 2010, 13:04
    0 0
    Da,,,o sa ma duc la dermatolog.Dar credeti ca e mai bine sa astept sa`mi treaca ciclul? sau sa ma duc si acum...? Oricum multumesc f mult pentru sfaturi.. chiar sunt f nelinistita