Am si eu o problema..ma puteti ajuta?
-
0 0Am herpes la gura de vreo 3-4 zile, si de atunci am inceput sa simt niste mancarimi jos...am citit ca exista si herpes genital, insa nu sunt sigura daca am sau nu..am inteles ca se ia prin contact sexual.Eu intr`adevar am fkt`o cu prietenul meu ,mi-a facut sex oral, insa a doua zi i`a aparut herpes la gura. Nu avea dinainte ca sa zic asa... si eu herpesul de al gura tot de la el il am. Insa..eu ma intreb ce am jos. Fiinfdvirusul activ.. sa`mi fi iesit oare si jos pur si simplu? CHiar am nevoie de niste raspunsuri......va multumesc
-
e posibil sa fi avut si tu sa fi luat prin contact.chiar daca nu avea herpes cd ai facut ce ai facut se poate transmite si in stare latenta.du-te mai la dr,nu te trata dupa ureche.
dar te-ai uitat sa vezi daca ti-a aparut si in zona aia ceva,inafara ca te mananca?du-te la dermato,cam pe acolo se trateaza astea. -
Da m`am uitat .. am incercat sa ma ut defapt si in interior in pasaricile alea mai mici ca sa zic asa.. vedeam ceva putin alb.... nu pot sa garantez ca , chiar era ceva.. dar cert e ca simt ca e.. si cand urinez ma ustura.. pentru ca am ceva acolo..off. Deci ar fi o posibilitate sa ma duc la dermatolog? ar fi bine asa.. ca la ginecolog nu pot sa ma duc decat cu mama banuiesc