Capsula de slabit

•  
    • 102 mesaje
    7 Feb 2010, 12:16
    0 0
    Buna.De curand folosesc si eu "Capsula de slabit" si vreau sa va spun ca intr-o saptamana am slabit circa 3,5 kg si am scazut cm de pe talie,solduri si coapse.Desi contine sibutramina si e nociva in timp, eu ma simt foarte bine si nu am nici o reactie adversa de la aceasta pastila....voi ce stiti despre pastila aceasta?ati folosit-o?cum a fost?cat ati slabit?
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    7 Feb 2010, 22:48
    0 0
    Pai daca tu esti multumita, noi ce sa-ti mai spunem??? Esti o fata isteata, te-ai interesat ce contine si esti constienta ca "e nociva in timp". Dar tu momentan te simti foarte bine....
  •  
    • 102 mesaje
    8 Feb 2010, 19:12
    0 0
    pai da ma simt bine dupa pastila asta si sper ca voi slabi atata cat doresc...fac si miscare dar nu foarte intens deoarece am bacul anul asta si nu am timp de sala sau aerobic...
  •  
    • 112 mesaje
    9 Feb 2010, 14:50
    0 0
    vezi sa ai f mare grija pt ca sibutramina este o sumsb foarte periculoasa de eceea este si interziza pe piata,de unde ai cumparat medicamentul?
  •  
    • 6008 mesaje
    9 Feb 2010, 23:17
    0 0
    nu folosesc asa ceva, si nici nu sunt adepta pastilelor de slabit .. sigur ca au si reactii adverse, dar ele se pot observa in timp! .. ceea ce am auzit despre "capsula de slabit" este ca iti elimina vitaminele din corp ..

baga sport, eventual o dieta sanatoasa! si lasa pastilele...
  •  
    • 19 mesaje
    10 Feb 2010, 04:30
    0 0
    de unde le-ai luat? eu le-am luat de okazii,si la mine sincer nu au niciun efect