cat ati dat ginecologului ?

•  
    • 64 mesaje
    6 Feb 2010, 10:01
    0 0
    evelor care ati nascut de curand , cat ati dat ginecologului care v-a asistat la nastere ?
  •  
    • 567 mesaje
    6 Feb 2010, 11:59
    0 0
    A nascut sora mea acum la Elias daca esti din Bucuresti - nastere normalla in jur de 1000 euro cu tot cu dr, anestezist, asistente etc.
  •  
    • 216 mesaje
    6 Feb 2010, 15:37
    0 0
    Fiecare da cat poate......mi se pare aiurea sa fie o suma "etalon". Si eu am nascut la Elias, acum 2 ani jumate, si nu am dat mai mult de 7 milioane cu tot cu anestezist si asistente. Nu am ce sa reprosez nimic nimanui. O mie de euro mi se pare fooooooarte mult. Asta ce inseamna ca daca nu am banii astia nu mai nasc sau ce? Raman cu copilul in mine.....aberant.
  •  
    • 567 mesaje
    7 Feb 2010, 16:10
    0 0
    Eu am zis cat a dat sora mea, nu cat ar trebui sa dea x sau y. Fata a intrebat cine a nascut de curand si cat a dat. De aceea am spus si spitalul, fiecare e liber sa dea cat vrea. Am inteles ca oricum e un raport dintre banii care ii dai si durereile pe care le ai, depinde si de dr.( adica cat de mult te chinuie), indiferent daca optezi sau nu pt epidurala.

Eu nu am spus ca ramai cu copilul in tine
    daca nu dai o suma mai mare.
  •  
    • 421 mesaje
    8 Feb 2010, 11:15
    0 0
    Depinde cum nasti....Daca e o nastere normala,fara complicatii,fara cezariana,cam 1 milion la moasa si o mica atentie la doctor....daca e cezariana atunci preturile cresc...Dar in nici un caz 1000 de euro...La o clinica privata din provincie o cezariana plus spitalizarea costa 30 de milioane ,fara nici un leu spaga....La un spital de stat iti dai seama ca te costa mult mai putin o cezariana..Si la o adica ,daca nu prea ai bani,poti sa nu dai nimic...E de datoria lor sa aiba grija de tine......
  •  
    • 216 mesaje
    8 Feb 2010, 14:09
    0 0
    Cum adica exista un raport intre banii pe care-i dai si durerile pe care le ai? Cat de mult te "chinuie"? Eu n-am vazut asa ceva nicaieri. Eu banii i-am dat moasei in timpul travaliului, anestezistei cand am stabilit ca vreau epidurala, iar doctoritei a doua zii dimineata ( eu am nascut la 3 noaptea). la fel si neonatoloagei si asitentelor de acolo.Si nu m-au chinuit deloc in raport cu banii pe care i-am dat. Si da, este datoria lor sa aiba grija de mine si de copilul meu. Si ca idee sunt cadru medical ( asa acum sariti-mi in cap dar nu dati cu pietre).
  •  
    • 1889 mesaje
    8 Feb 2010, 15:00
    0 0
    Mi se pare inuman sa conditionezi actul medical in functie de bani. De aia esti platit (mult-putin) sa-ti faci datoria.