Bicicleta statica de exercitii
-
0 0Salutare, fetelor!
Am o bicicleta de exercitii si sint asa de lenesa ca n-am reusit sa ma tin sa biciclesc deloc si as vrea s-o vand. Bicicleta e super-shmekera, masoara numarul de kilometri parcursi, viteza, caloriile consumate si are si masuratoare de puls. pacat ca n-are si o functie care sa te oblige sa pedalezi zilnic cite un sfert de ora LOL.
Daca e cineva interesata, da-mi un mail la nicole_prgirl@hotmail.com pentru poze si alte info.
Mersik,
Nicole -
Salut! E bicicleta statica (parca medicinala se mai numeste), de-aia de sala de gimnastica, fara roti. Am luat-o pentru ca cica m-ar fi ajutat sa mai slabesc, da' really ca n-am folosit-o decit de maxim zece-cinspe ori pe la inceput (si-am luat-o din decembrie anu' trecut
) si-am zis ca decit s-o tin sa-mi mai ocupe si spatiu si sa mai adune si tona de praf, ia hai s-o vind 
Nicole -
Buna evelor,
Am si eu o bicicleta de vanzare. Masoara timp, calorii,viteza, distanta, puls, si ce e mai important e magnetica si e in garantie(cele mecanice functioneaza cu o banda care trebuie schimbata la cateva luni, cele magnetice functioneaza cu magneti , de aceea sunt mai scumpe si mai bune).
Am cumparat-o in februarie cu 4.700.000 si as vrea sa o vand cu 3.500.000 .
Eu am folosit-o, dar intre timp am devenit mai sportiva si as vrea un alt fel de aparat, sau ma gandesc sa ma duc la sala. Pot spune ca bicicleta mi-a deschis apetitul pentru sport, a fost pentru prima data cand am facut sport in mod constant(adica aproape in fiecare zi).
Sunt din Bucuresti.
Daca e cineva interesata, astept fie raspuns direc aici fie pe mailul de pe eva.
Va pup
Gabi -
Care credeti ca e mai buna : bicicleta medicinala sau banda pentru alergare?
Practicarea sportului cu aceste aparate este contraindicata in cazul persoanelor cu afectiuni cardiologice?
M-ar interesa sa achizitionez si eu un astfel de aparat, pentru ca nu fac miscare aproape deloc iar in slile de fitnes e f. aglomerat , cel putin pe la noi..