acid folic - unde se gaseste???

•  
    • 33 mesaje
    21 Iul 2004, 19:07
    0 0
    salut fetelor.va rog sa-mi spuneti daca stiti o farmacie in bucuresti unde se mai gaseste acid folic, deoarece am inteles ca nu se mai fabrica si poate doar sa am noroc sa mai gasesc pe undeva intamplator.sunt insarcinata in 8 saptamani si doctorul a zis sa iau 2 luni acid folic si nu il gasesc pe nicaieri si am si amenintare de avort.multumesc si pupici.
  •  
    • 158 mesaje
    21 Iul 2004, 20:11
    0 0
    Draga mea
    a fost la un moment dat o asa-numita "criza" a acidului folic.
    Chiar a fost difuzat un reportaj la tv despre chestia asta. Adevarul e ca acidul folic, fabricat in Ro, este foarte ieftin si, unele farmacii nu-l comanda preferand alte produse, mult mai scumpe.
    Iti recomand sa cauti mai bine medicamentul pentru ca, cu siguranta il vei gasi.
    Producatorul este SICOMED, bd. Theodor Pallady nr. 50, sector 3. Ca idee, telefoneaza la fabrica si intereseaza-te direct de la sursa cum sta treaba.
    Multa bafta
  •  
    • 1928 mesaje
    22 Iul 2004, 11:43
    0 0
    incearca pe la farmaciile mai mici, care nu au vad foarte mare... lor li se termina mai incet stocurile. succes!
  •  
    • 33 mesaje
    22 Iul 2004, 17:32
    0 0
    am gasit acid folic, am dat sfoara in tara printre prieteni si am gasit la o farmacie in pantelimon.ce bine e sa ai prieteni care sa-ti sara in ajutor.multumesc fetelor.pupici