giardia si sarcina
-
28 Ian 2010, 15:430 0Ma chinui de cateva luni cu diferite tratamente pentru infectia cu giardia-lamblia, fara succes insa. Mai nou, banuiesc ca as fi insarcinata. Sa incep alt tratament anti-giardia, nu mai indraznesc, am citit ca toxinele eliminate se pot transmite fatului. Ce ma intereseaza e daca printre voi se afla mamici care au dus la bun sfarsit o sarcina, infectate fiind cu giardia. Adica, fatul se poate dezvolta normal, fiind stiut ca acesti paraziti se hranesc cu nutrientii din organism, nutrienti care ar trebui sa ii asimileze fatul. Astept parerile din experientele voastre.
-
28 Ian 2010, 22:56Stiu ca medicamentele impotriva parazitilor sunt destul de toxice si nu cred ca e recomandat in timpul sarcinii.
Dr.ginecolog sau dr. de fam ti-ar putea da cel mai bun sfat. -
29 Ian 2010, 12:14Cel mai bine ar fi sa afli de la un ginecolog daca esti sau nu insarcinata.
Apoi, pentru giardia ti-o recomand pe dna Profesor Carmen Cretu, seful sectiei de parazitologie a spitalului Colentina.
Stiu viitoare mamici care se tratau la dansa pentru boli parazitare in timpul sarcinii. Chiar imi spunea una dintre ele ca ia Echinaceea si alte produse naturale.
PS Sper ca esti din Bucuresti. -
29 Ian 2010, 12:16Am uitat sa mentionez ceva important. Analizele te trimite sa le faci la o clinica privata (care nu intamplator este a ei).
Pe mine m-au costat in jur de 2 000 000 lei vechi, deci, nu foarte mult.
Sanatate iti doresc! -
29 Ian 2010, 19:32Multumesc pentru sfat, insa nu sunt din Bucuresti, ci din Timisoara. Voi merge la medic la inceputul saptamanii viitoare.