parere...
-
26 Ian 2010, 20:020 0buna evelor....
vreau sa va cer parerea in legatura cu postinor 2...daca a-ti folosit sau a-ti auzit despre acesta pilula de a doua zi
-
27 Ian 2010, 08:01Da, am folosit. Se administreaza asa cum scrie pe prospect in schimb, exista mari sanse de sangerari intre menstre , dereglari ale acesteia . Cel putin, la mine, astea au fost efecte adverse.
-
27 Ian 2010, 20:08pe mine ma intereseaza reactiile adverse,eficacitatea.e sigura 100 %? si ce probleme poate aduce pe viitor aceste pastilute?
-
28 Ian 2010, 15:22tot ce iti pot spune vine din experienta mea. da, pastila a fost sigura. trebuie insa sa o iei in primele 72 de ore de la contactul sexual neprotejat. la farmacie, din mai multe parti, mi s-a spus ca deregleaza hormonal, ca nu ai voie sa iei mai mult de 2 pe an si asta la interval de 6 luni una de alta. si da, dereglajul hormonal s-a petrecut. dar eu cred ca la mine s-a asociat cu anticonceptionalele pe care le-am luat dupa. si a fost neplacut. dar numai tu pui in balanta ce preferi: o sarcina ori un dereglaj hormonal.
-
28 Ian 2010, 20:39evident dereglajul
dar starile de voma,greata si restul in cat timp dispar?