vreau si eu va rog mult un sfat

•  
    • 3 mesaje
    25 Ian 2010, 13:42
    0 0
    bunama confrunt de ceva vreme cu o depresie....am tinut tratament un an si ceva ....apoi dupa ce mi-au trecut simptomele de tristete,teama,inutilitate....am redevenit fata care eram inaite....am oprit tratamentul fara sa cer voie medicului fiind vesela ca nu mai am nimic iar dupa aproximativ cateva luni mi-au aparut simptomele....acum sunt iar pe tratament,insa pastilele nu sunt la fel de puternice ca cele de atunci,ma simt bine acum,am decat stari de nervozitate...doctora mi-a spus ca se va rezolva totul,doar sa iau medicamentele in continuare pana cand imi va spune ea....sunt foarte speriata ca problema asta nu va mai trece,dar sper totusi ....am vazut pe un site un produs colonhelp,detoxifiant,pe baza de plante care este bun si pentru asa ceva,si nu stiu ce sa fac....da-ti-mi un sfat va rogoare problema mea are rezolvare?oare pot ramane dependenta de la antidepresive?va multumesc:*
  •  
    • 636 mesaje
    25 Ian 2010, 14:15
    0 0
    Depresia este greu de diagnosticat CORECT. Toti avem stari, episoade, accente depresive. insa un diagnostic corect este greu de pus. Si, atunci, toata lumea se repede sa prescrie pastile care nu fac decat sa inlature starea depresiva dar sa nu trateze cauza care a dus la deprsie. Cel mai bun lucru este sa mergi la psihoterapie. Sunt bani investiti "cu cap" in "capul tau"...te vei cunoaste si vei reusi sa faci pace cu tine si cu cei din jurul tau, sa treci peste depresie. Si nu,psihologul nu iti va da solutii pentru a iesi din starea asta, ci ti va arata calea pe care sa mergi pentru a iesi.Tu vei fi cea care alege calea
  •  
    • 1889 mesaje
    25 Ian 2010, 15:26
    0 0
    Pe linga tratamentul psihiatric incearca sa te rogi, cauta o biserica si un preot duhovnic bun care sa te ajute sa iesi din starea aceasta. Stiu ca suna cam aiurea, dar crede-ma, o rugaciune curata, spusa din inima, ajuta. Fa pace cu tine, spovedeste-te, ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta. Nu lasa sarpele depresiei sa-ti patrunda in inima, plimba-te, fii vesela, ajuta pe cineva, si sa vezi ca vei iesi din "tunel".
  •  
    • 3 mesaje
    26 Ian 2010, 23:56
    0 0
    multumesc foarte mult de sfatsa te ajute Dumnezeu in tot ceea ce iti doresti:*:*