Buna ziua ...am o scurgere ...
-
0 0As avea si o nelamurire si nu stiu ce sa consider ...Am o scurgere galbuie insotita de un miros neplacut!De asemenea aceasta scurgere este insotita si de mancarimi cafre acum nu mai sunt asa de profunde ,app deloc pt cq am folosit ceai de musetel deoarecee am auzit ca este indicat in Czul in care in zona vaginala ai mancarimi! ...As dori sa stiu si eu cam ce as avea doarece nu pot sa stau sa astept 1 saptamana pana voi ajunge la un control!Va rog sa imi raspundeti ...VA multumesc
-
Ai avut un contact sexual cu un partener despre care nu prea cunosteai multe? Ai folosit lenjeria intima sau prosop de la vreo prietena? Ai stat pe un vas WC mai dubios? Mai bine du-te sa-ti analizezi secretia. Daca totusi imprejurarile nu-ti permit ti-as recomanda Meclon ovule si Clotrimazol crema. Spalaturi cu bicarbonat de sodiu (schimba mediul). Chiloti fierti si calcati neaparat din bumbac si neaparat "seriosi" (adica nu foarte "decoltati" si cu "ata")
-
multumesc din nou ...eu sunt la facultate la timisoara si de asta aveam nevoie de niste raspunsuri mai rapide ca pana o sa ajung la mine acasa as fi fost si mai nelinistita ,dar acum am scapat ...Ce vroiam sa mai adaug ,era ca eu cu parteneru meu am avut decat un singur contact sexual pana acum ,iar mancarimile s-au manifestat dupa cam 1 sapt si ceva si ma gandesc ca poate nu din cauza lui s-au datorat,ci din cauza toaletei ma gand si probabil si a lenjeriei neadecvate,ca oricum eu nu fac schimb de lenjerie sau pantaloni cu vreo prietena ...oricum va multumesc din nou ...sunteti cel mai tare site
-
r0xik said:
As avea si o nelamurire si nu stiu ce sa consider ...Am o scurgere galbuie insotita de un miros neplacut!De asemenea aceasta scurgere este insotita si de mancarimi cafre acum nu mai sunt asa de profunde ,app deloc pt cq am folosit ceai de musetel deoarecee am auzit ca este indicat in Czul in care in zona vaginala ai mancarimi! ...As dori sa stiu si eu cam ce as avea doarece nu pot sa stau sa astept 1 saptamana pana voi ajunge la un control!Va rog sa imi raspundeti ...VA multumescLady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA