`
-
0 0As vrea sa stiu ce almente sunt alcaline si pot fi consumate in timpul unei crize de hiperaciditate gastrica. Ma gandeam sa mi fierb niste cartofi dar am citit ca inca nu s-a reusit incadrarea cartofului in vreo grupa, nici alcalin nici acid. Si atunci am zis sa va intreb pe voi, ce pot sa consum ca sa reduc senzatia de arsura? Mentionez ca ma arde si pe gat nu doar la stomac. Multumesc frumos
-
Multumesc frumos pentru sfaturi. Nu cred ca am sa incerc cu suc de lamaie pentru ca am incercat astazi cu suc de portocale si nu mi a fost chiar bine, Acuma mi am fiert niste orez si urmeaza sa citesc prospectul de la OMEZ sa pun in balanta efectele pozitive cu cele adverse. Si totusi in afara de orez si banane ce mai pot manca? Multam
-
incearca sa descopei singura la ce alimente ai arsuri si sa le eviti sa le consumu dar iti pot da cateva sfaturi:sa eviti alcoolul,produse carbogazoase,fripturile,lactatele,produse ce contin cofeina,ceai,cola,citrice,incearca sa beai cate un pahar de apa dupa masa ptr a rekla sucul gastric,sau mesteca guma caind ai arsuri,nu lua aspirina si antibiotice,nu te indinte imediat dupa ce mananci fa putina miscare,ar mai fi de spus dar nu vreau s te pliktisesc,numai bn,sanatate
-
pe mine ma arde stomacul, nu alta .. cand mananc ceapa sau usturoi. uneori si de la cozonac (mda..) sau alimente mancate pe stomacul gol.
ca sa scap de senzatia de acru.. cred ca stii la ce ma refer, pap un biscuite-doi simpli. acesta absoarbe excesul de acid si incet incet imi revin.
poate da roade si la tine..