Posibila sarcina
-
20 Ian 2010, 01:490 0Buna seara! Problema mea este urmatoarea: La finalul lui decembrie am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu. Menstruatia trebuia sa imi vina in intervalul 3-6 ian., dar nu mi-a venit nici pana azi. Nu ar fi asa grav deoarece o astfel de intarziere mi s-a mai intamplat doar anul trecut de vreo 3 ori. In plus, simt o durere constanta in zona ovarelor. Nu resimt nici o alta simptoma de sarcinca, in schimb. Credeti ca sunt racita sau insarcinata?
-
20 Ian 2010, 13:33Cred ca e cazul sa iti faci un test "barza" de la farmacie, si eventual sa mergi la ginecolog pt un cotrol...
Se poate, da... -
22 Ian 2010, 08:35Exista posibilitatea sa fii racita si sa iti intarzie...cel mai bine e sa iti faci testul,pentru linistea ta.Dar mai mult ca sigur e vorba de o raceala la nivelul ovarelor!
-
22 Ian 2010, 17:05Intirzierea e cam mare, hm. Ma tem ca e un bebe! De ce nu-ti faci un test ? Ai fi scapat demult de stres! Niciodata n-am sa inteleg de ce trebuie sa intrebam niste chestii strict intime si la urma urmei destul de simple cind un test de sarcina pe linga faptul ca e si ieftin rezolva problema? Esti din creier de munte si n-ai auzit de test de sarcina?
-
22 Ian 2010, 18:54nu prezinti dureri intr-un timp atat de scurt. atunci cand esti insarcinatacred ca ai racit,ptr siguranta ta mai bn iti faci un test