inima e de vina?

•  
    • 1 mesaje
    16 Ian 2010, 21:03
    0 0
    Am 21 de ani,am facut ca multi altii diferite analize care ma arata sanatoasa tun,totusi,pb mea este ca atunci cand beau cafea uneori chiar una pe zi am palpitatii,imi tremura mainile si nu pot face activitati de migala etc...cu toate astea chiar si in situatii banale mi se intampla sa am anumite blocaje incat sa imi tremure mana cand ridica cana de ceai de ex,sau sa nu vb desi as avea ceva de spus,ca si cand as fi emotiva,si eu nu am fost niciodata asa.Simt ca pb are radacini in alta parte fata de ce au vazut medicii,pt ca in ultimii 2ani nu mai am incredere in mine,nu ma mai simt la fel de apreciata,am avut si diferite deziluzii,etc...Mi-a fost recomandat la un moment dat Xanax de un medic,cat timp am luat acel tratament m-am simtit Eu,eram calma,senina,sigura pe mine,etc...dar l-am intrerupt stiind ca e un medicament f tare si mi-e teama sa ma obisnuiesc cu el...poate-mi puteti recomanda ceva pe baza de plante care sa ma ajute sa-mi regasesc echilibrul,sa reduc aceste stari,care m afecteaza,inclusiv la facultate,la examene...ast parerile voastre!
  •  
    • 11 mesaje
    16 Ian 2010, 23:30
    0 0
    Liliana, problema ta imi este cumva cunoscuta... chiar eu am ceva asemanator.
    De la cafea am o stare de moleseala, tremur si nici vorba de vitalitate, iar ceva timp in urma am facut un "abuz" de careva compusi, ceea ce mi-a facut inima sa bata "ca la iepure" si credeam ca mor.

In primul rand este vorba de tensiune, care posibil sa fie marita, asta deduc de la efectul care ti-l face cafeaua.
    Apoi, iti recomand sa faci analize serioase:

...sunt din Moldova, acolo la un centru de diagnostic, mi-au pus niste fire pe corp si un aparat mic, cu care am umblat 24 de ore si inregistra orice modificare si bataie a inimii, astfel a rezultat ca am un fel de sindrom (am uitat denumirea) care consta in aceea, ca la anumite miscari rapide/emotii puternice, inima pompeaza mai mult sange decat este necesar - de asta apare tremurul si palpitatiile.

Recomandarea - pe langa vitamine, a fost si un mod de viata cat mai calm.

Acum lucrez cu o companie elvetiana si de la ei am folosit cateva suplimente din plante, destinate intarii peretilor inimii. De cand le-am luat nu mai simt nici impunsaturi in inima (erau uneori) si nici palpitatii.

Mai sunt si cateva solutii pentru echilibrarea starii emotionale, de care se pare ca ai mare nevoie.

Nu voi pune site-ul, ca sa evit publicitatea, dar iti las emailul meu pe care, daca vrei, poti sa-mi scrii si iti pot recomanda anume cateva solutii naturale, pe baza de plante, dar si niste sfaturi, legat de starea emotionala. info@vivasanportal.ro

Cu intentia de a-ti fi de folos, numai bine!