Ma dor ingrozitor sanii!!!
-
15 Ian 2010, 14:580 0Luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 20, iar acum, luna asta, de pe 7 m-au apucat niste dureri de sani de n-am mai vazut. Erau tari ca piatra si mereu imi stateau sfarcurile sculate. Acum parca nu mai sunt asa de tari, dar ma doare mai jos de subrat, in lateralul sanului (sper ca intelegeti). M-am tot palpat peste tot si nu prea simt nimic in afara de durere in anumite zone. Mai stiu si ca durerile de sani sunt mai accentuate inainte de menstruatie si de aceea nici nu se prea recomanda consultatia ginecologului inainte de menstruatie.
Voi aveti astfel de dureri si mai ales, cam cat persista durerile la voi?
Sa nu credeti ca ma urc pe pereti de durere, nu, dar tot durere se numeste pt cama jeneaza tare rau la subrat si mai ales ca am sfarcurile mereu sculate ma ustura. -
15 Ian 2010, 15:07pana sa raman insarcinata ma durea rau sanii inainte de menstruatie..
dupa ce am nascut, nu mai am aceste dureri.
poti face o mamografie pt a vedea concret daca e in regula sau nu -
15 Ian 2010, 15:13Probla nu sunt numai sanii, ci durerea de la subrat care e mai mult la spate...nu stiu exact cum sa explic.
Oricum o sa ma duc la ginecolog la cateva zile dupa menstruatie, dar as vrea sa stiu daca sunt normale aceste durere mai ales ca de pe 7 pana pe 20 e ceva! Nu au inceput durerile cu 2-3-4 zile inainte de menstruatie, ci cu aproape 10 zile. -
15 Ian 2010, 18:18fa-ti ecografie.(sau momografie, daca ai peste 30 de ani)
sa nu fie ceva chistulete.la inceput nu se simt exact la palpare.. -
15 Ian 2010, 20:06Nu am peste 30.
Tocmai d'aia sunt asa "disperata" pt ca ma dor atat de rau la o varsta frageda (22 de ani )