DESPRE CEEA CE VOI VA NUMITI "EVE"

•  
    • 29 mesaje
    19 Iul 2004, 01:46
    0 0
    POSTEZ ACEST MESAJ PESTE TOT CA SA-L VEDETI, POATE VA MAI DESCHIDETI OCHII!!!
    Mai da si pe tine te regasesc peste tot pe unde am postat! O intrebare fetelor: dar de unde atata siguranta ca sunt de sexul opus intelepciunilor dumneavoastra?!?! Cam prea multa siguranta pentru ceva atat de nesigur pentru voi, dar ata de sigur mie! Da... si parca mai era ceva... felul in care voi ati interpratat mesajul meu. Pai fetelor, in primul rand orice prost, oricat de blestemat ar fi de propria prostie si-ar da seama ca nu primul de pe lista este singurul castigator, ci ca sunt cel putin sase, daca persoana care trimite banii nu-si face putina reclama. Cand am vazut mesajele-raspuns de la voi, sincer, am fost atat de deceptionata, nu ca nu imi scot banii, dar stiti de ce? Pentru ca fac parte din latura omenirii numita FEMEIESC. Da' de unde atat prostie, superficialitate si plangarime in randul femeilor? Chiar ma scarbeste, dar mi-am dat seama ca eu nu sunt asa, deci sunt salvata de toata superficialitatea asta. Acum inteleg de ce nu am prietene de acelasi sex. Pentru ca nu ne-am putea intelege. Cum sa-i povestesc eu desptre mine, ca sa ma analizeze ea cu toata superficialitate caracteristica femeii si invidia rautacioasa? Pana de curand imi parea rau ca nu am si eu o pritena "cea mai buna" (care sa ma tapuiasca exact la momentul potrivit!), dar de cand am gasit site-ul asta am inteles ca nu are de ce sa-mi para rau, ca barbatii sunt de o mie de ori mai potriviti si mai fideli in prietenia lor (NU DIN PUNCT DE VEDERE SEXUAL). Asa ca decat sa-i tot jigniti si sa incercati sa-i luati peste picior cu glume rasuflate, mai bine v-ati vedea de strachina voastra si ati incerca sa invatati unele lucruri de la ei. Ah! Si inca ceva, uite cum femeia este atat de usor deceptionabila! Cine stie ce experienta anterioare va face sa nu credeti nici macar in cele credibile si realizabile. In pesimismul vostru colectiv, in care va consolati una pe alta, numia credeti in nimic. Eu daca as fi vazut anuntul, indiferent daca ar fi fost femeie sau barbat cel ce l-a postat, eu as fi incercat si as fi facut totul sa mearga. As fi trimis bani, ca doar nu saraceste nimeni de la 60.000 (de lei) si as fi postat si eu tot de atatea ori in cate randuri l-ati gasit voi pe-aici... si tot asa, daca toate am fi facut la fel, banii se adunau. Si de aici reiese un alt aspect caracteristic al femeilor: MATERIALISMUL! Pai se poate? DA! Se poate.
    SPER SA VA MAI REVENITI FETELOR!
  •  
    • 33 mesaje
    19 Iul 2004, 08:45
    0 0
    Nu noi trebuie sa ne deschidem ochii, tu trebuie sa-i deschizi. Asteapta cateva luni si o sa te lamuresti ce-i cu jocurile astea. Esti tare naiva!
  •  
    • 51 mesaje
    19 Iul 2004, 22:23
    0 0
    may dar tu esti chiar stresant(a)cu mesajul asta..nu ai altceva mai bun de facut???
  •  
    • 5 mesaje
    16 Aug 2004, 10:19
    0 0
    Dragele mele, eu nu am inteles ceea ce ati scris voi mai sus. Poate ma lamureste cineva despre ce este vorba.
  •  
    • 609 mesaje
    16 Aug 2004, 13:20
    0 0
    Oferta,(nu inteleg de ce ti-ai ales nick-ul asta, dar cine stie ce oferi), de ce generalizezi, de ce subestimezi femeia?Oare aceasta siguranta pe care o afisezi nu ascunde de fapt contrariul?
    Nu te-ai simtit niciodata deprimata, nu ai simtit niciodata ca vrei sa-ti descarci sufletul, ca ai nevoie de un sfat? Nu cred ca raspunsul tau e negativ!
    Daca nu-ti place de fetele dupa forum si nu te intereseaza subiectele de ce mai intrii?
    Pe viitor incearca sa intelegi ca nu toti suntem la fel si ca nimeni nu e perfect nici macar TU!!