probleme rinichi

•  
    • 14 mesaje
    13 Ian 2010, 15:42
    0 0
    Dupa analizele de la urina mi s-a zis ca am rinichii cam uscati pt ca nu beau apa. Ma dor, am temp , frisoane, oboseala. Mi-a spus doct de familie sa iau Urinal si sa beau lichide dar simptomele nu dispar. Febra nu scade si ma slabeste si obosste. Nu mai reusesc sa-mi revin si sa devin un om normal..Ce sa mai fac?
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Ian 2010, 16:53
    1 0
    analize de sange si urina ti s-au facut?
  •  
    • 47 mesaje
    13 Ian 2010, 17:12
    0 0
    draga mea,mergi la farmacie si cere-i farmacistei sa-ti dea ceva pt a-ti trece febra,apoi mergi la in plafar sau poate gasesti la un mag cu produse naturale si cauta RENOSTIP ,e un ceai pt rinichi.iti spun de acest ceai ca face bine pt ca si sotul meu avea probleme cu rinichii..... trebuie sa bei cat mai mult ca sa elimini pietrele sau sa nu te mai doara.
  •  
    • 16187 mesaje
    13 Ian 2010, 17:51
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 14 mesaje
    14 Ian 2010, 11:48
    0 0
    Momentan mai iau paracetamol pt reducerea febrei si beau ceai de soc si apa..cam 2 l in total. Imbunatatiri nu prea vad din pacate.Noaptea mai am dureri in special. As vrea sa incerc cu radacina de patrunjel. Am inteles ca ar fi f buna pt curatarea rinichilor dar nu prea stiu cum se face infuzia si cat se bea pe zi.A mai incercat cineva?
  •  
    • 11 mesaje
    14 Ian 2010, 12:15
    0 0
    Sun de acord cu Milady_me , daca este prezenta febra, ai dureri de spate sau in zona abdominala si daca mai simti dureri si cand urinezi, s-ar putea sa fie o infectie urinara, care se poate depista la urografie.
    Ceaiul de soc este bun, socul are functia antiinflamatoare, diuretica si ajuta la scaderea febrei.
    Antibioticile pot ajuta la moment, dar important este sa se afle prin analize care este cauza.
    Iti recomand sa cauti extract din seminte de grapefruit si anume lichid - actioneaza asemeni unui antibiotic, reduce febra si lupta cu microbii/virusii sau bacteriile. Se pot folosi si cateva picaturi in baite cu apa.
    Tot in baite se poate folosi infuzie de musetel - are actiune antiinflamatoare si calmanta.

Pentru durerile la spate ajuta foarte bine crema de cimbru.
    Intern, foarte eficient este si sucul de merisor, care actioneaza ca antiinflamator pentru rinichi.
    Poti cauta in plafar aceste recomandari, dar important este sa faci analizele necesare pentru a depista cauza.

Eu am folosit intr-un timp un produs numit Cistimin, care m-a ajutat cu nisipul la rinichi. Contine mai multe componente printre care merisor si ortosifon.
    Il poti vedea aici http://vivasanportal.ro/index.php?action=Product&ProductID=129&title=Cistimin

Sper sa te faci bine!
  •  
    • 16187 mesaje
    14 Ian 2010, 18:47
    0 0
  •  
    • 476 mesaje
    15 Ian 2010, 12:49
    0 0
    Daca te hotarasti sa mergi la un medic in loc sa faci tratamente naturiste cu ceaiuri, am inteles ca cel mai bun urolog este Prof Sinescu de la Fundeni.

Sanatate!
  •  
    • 14 mesaje
    16 Ian 2010, 14:53
    0 0
    Am fost la medic si luni trebuie sa merg la urolog doar ca mi-e f frica. Imi poate da si mie cineva detalii in ce consta urograma ca auzisem ca tb sa-ti faca o injectie in rinichi sa-ti introduca o substanta de contrast. E adevarat?
  •  
    • 16187 mesaje
    16 Ian 2010, 21:15
    0 0