Scolioza, gimnastica, inot si boli piele

•  
    • 556 mesaje
    13 Ian 2010, 14:03
    0 0
    Buna . Am mai multe intrebari si probleme daca ma poate lamuri cineva.

Am descoperit ca am o scolioza cam uratica de vreun an si ceva...mi s-a recomandat gimnastica medicala si inot.

As vrea cateva recomandari -unde pot merge pt gimnastica-sa nu fie f scump(sunt studenta) si nici f departe( stau in sct3 ) .

Apoi nu stiu sa inot si as vrea sa invat- la fel am nevoie de recomandari. Si mai am o intrebare- stiu ca la inot te intreaba de boli de piele (nu stiu dc contagioase sau nu). Eu am acnee - pe spate mai e de lucru destul desi tin tratam- Nu ma accepta la inot dc am acnee pe spate? pe motiv ca eu stiu ar fi ceva contagios sau nu stiu .,,, ma poate lamuri cineva?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    13 Ian 2010, 14:43
    0 0
    eu nu cred ca vei avea probleme din cauza acneei. eu am vazut la piscina olimpica f multa lume cu acnee.
  •  
    • 556 mesaje
    13 Ian 2010, 18:20
    0 0
    Ma..si mie mi s-ar parea aiurea sa nu ma accepte de-asta.La urma urmei nu e ceva care se ia
  •  
    • 32 mesaje
    16 Ian 2010, 16:23
    0 0
    eu am facut gimnastica pt asta la sala de sport de la spitalul de recuperari din Iasi.
  •  
    • 2439 mesaje
    17 Ian 2010, 10:39
    0 0
    Pai, du-te si trateaza-ti acneea, draga!
  •  
    • 556 mesaje
    17 Ian 2010, 14:09
    0 0
    Pai draga o tratez dar asta nu se duce dupa o zi pe alta .Si nu am deschis subiectul pentru a fi ironizata. Fiecare are problemele lui
  •  
    • 556 mesaje
    17 Ian 2010, 14:11
    0 0
    abba eu sunt din Bucuresti. Si cum te simti? Faci de mult gimnastica? Adik are cat de cat efect ?
  •  
    • 32 mesaje
    18 Ian 2010, 05:18
    0 0
    alina eu am facut asta cind eram de virsta ta ( aveam in jur de 21 ani atunci) am mers la sala pt un an . Eram f. f. slaba, si gimnastica m-a ajutat sa pun si ceva carne pe mine . Personal am avut de cistigat. Nu stiu cit de accentuata era scoliza mea. Acum nu m-as feri sa port o rochie de seara cu spatele gol. Nu as putea spune ca se observa ceva incorect la spinarea mea- dar este parerea mea si a sotului meu;iar dureri de coloana nu am . Eu am reusit sa merg acolo cind eram studenta cu o indrumare de la cabinetul medical studentesc si cu o pila de la o asistenta din spitalul respectiv. De fapt ea mi-a spus ca e posibil.Atunci toata spaga a constat in citeva sticle de Cotnari pt antrenor. Imi pare rau ca nu am cum sa iti spun mai multe pt ca nu imi mai amintesc .Dar te sfatui sa intrebi pe doctorul tau personal ce se poate face si verifia ce si cum cu un telefon la clinica sportiva tre sa fie asa ceva si in Bucuresti .Bafta
  •  
    • 470 mesaje
    18 Ian 2010, 08:53
    0 0
    nu se leaga nimeni de tine pentru acnee! si eu am acnee si merg la piscina, si nimeni nu a spus niciodata nimic.. tine de tine, nu e ceva contagios!
    si e foarte bun inotul pentru scolioza, iti spun din proprie experienta!
  •  
    • 556 mesaje
    18 Ian 2010, 10:44
    0 0
    abba mersi de raspunsuri...sigur ca o sa intreb medicul de familie , sa imi recomande un spital unde pot face gimnastica...cand stau in picioare nici scolioza mea nu se observa dar pe mn ma doare ..adik am avut vreo 2 crize cand am stat cateva zile in pat...ma ridicam doar pt strictul necesar...

eueu stiu ca boala asta nu e contagioasa dar sunt persoane care nu inteleg aceste lucruri si te "eticheteaza" chiar dc tu stii ca faci tot ce tine de tine sa scapi de ea.....
    Si inotul mi l-au recomandat toti medicii dar mai ramane sa invat intai sa inot si sa gasesc undeva mai ieftin un pic ..sa imi permit sa merg cat mai des ...e bine dc spui ca ai facut si chiar ajuta