E posibil asa ceva?
-
11 Ian 2010, 13:360 0Salutare fetelor!
In ziua de 4 noiembrie mi-a venit menstruatia,in aceeasi zi am luat gripa de la sotzul meu.Logic k am stat la pat ..cu pastile si cu tot tacamul si menstruatia a fost cat de cat normal..Problema mea e ca in luna urmatoare,in dec. mi-a intarziat menstruatia o sapt si mi.a venit cu o culoare km ciudata....2 zile a fost normal, a 3-a si a 4-a km maroniu..Si dupa cateva zile mi.am facut un test de sarcina si a iesit negativ..curioasa treaba..Si am banuit eu..k poate din cauza gripei am avut probleme cu menstruatie.( am inteles k e posibil asa cv..Si acum..suntem in 11..si iar nu mi.a venit..mai ast 2 zile,imi fac un test de sarcina si dau fugutza la medic..Sper k nu v.am plictisit. Voi ce parere aveti..ati trecut prin asa cv¿ pupicei:* -
11 Ian 2010, 15:27Indiferent ca este de culoare roz sau maron, tot ciclul mentrual se numeste, cel putin asa mi-a zis mie medicul meu ginecolog.
Apoi, un ciclu regulat vine intre 28 si 36 de zile. Fa-ti si tu calculu; acum.
Iar mama mea, a avut ciclu normal pana in luna a 5 a de sarcina incluusiv. Cu mine.
Multa sanatate! -
11 Ian 2010, 17:54Mersi frumos pt raspuns:*
Oricum cv se intampla cu mn....ca de obicei pe 3 sau 4 vine..si asta km d un an..
Mi-am facut programare pt maine la medicul de familie sa scap de griji si iti zic c s.a intamplat..