dezvirginare chirurgicala
-
5 3buna fetelor
Stie cineva ce presupune o dezvirginare chirurgicala? Doare? Se face cu anestezie?
E o procedura comuna? Exista riscuri? -
Am citit un articol, se pare ca se practica in cazul unui himen prea "rezistent", sau in cazul unor boli care trebuie tratate intern. Se pare ca se mai foloseste o metoda alternativa, cand este necesar, mi s- parut cam.... "hihihi" - in articol foloseau un termen pe care nu il mai tin minte, principalul era ca se flosea un obiect gen tampon intern mai lung, a carui grosime e data de medic, pentru care trebuie mult lubrifiant
(apoi de ce sa nu se foloseasca "instrumentul" a carui prelungire is barbatii???
)nu glumesc, asta scria in articol.... daca imi aduc aminte pe ce site l-am citit voi posta link-ul. -
Oki, uite un fragment din articolul respectiv... era chiar pe eva:
"Tratamentul vaginismului
In caz de vaginism primar (femeia nu a avut niciodata raport sexual cu penetrare), se poate recomanda deflorarea chirurgicala, sub anestezie, urmata de dilatarea progresiva a vaginului.
In acest scop, pacienta va introduce in vagin un corp strain (de exemplu, o mesa imbibata cu vaselina) pe care o va lasa pe loc in timpul zilei sau al noptii; dupa ce extrage mesa, poate incerca un contact sexual cu penetrare. Acest tratament este destul de indelungat, dar, ca regula generala, are succes.
In cazurile mai putin severe (penetrare posibila, dar neplacuta), invatarea anumitor practici sexuale (introducerea foarte lenta in vagin a unui deget, apoi a mai multora, de catre partener, apoi, cand pacienta este de acord, a penisului) poate fi suficienta pentru rezolvarea tulburarii. "
Articolul era "Tulburarile sexuale feminine", vezi link-ul http://www.eva.ro/sanatate/articol334.html -
Am citit mesajele voastre.. stiu ca pare hilar dar pt. mine este chiar o problema.. de ordin psihologic ! Treaba nasoala este ca mi s-a bagat in cap de catre " prietene" ca este f. nasol prima oara.. groaznic.. si cum eu sunt o fricoasa din fire.. cred ca am facut un blocaj din treaba asta.De aceea m-am gindit la ceasta solutie extrema.
-
si nu crezi ca e prea dureros cu cealalta varianta? mie mi se pare mult mai dureros sa fiu impunsa undeva si pe urma sa mi se mai si bage un obiect acolo! sincer, cred ca prietenele tale doar se jucau cu tine, nu cred ca vorbeau serios; vroiau doar sa te tina virgina pe viata.
uite, iti spun eu cum a fost la mine pentru prima data. intr-un cuvant, a fost MINUNAT! dar asta depinde si de partener, cat de tandru e si cat de bine se stie. si mai depinde si daca-l iubesti sau ai incredere in el. eu am facut-o cu prietenul meu pe care-l iubesc enorm dupa 6 luni, si a fost ceva extraordinar. m-a durut putin de tot, dar pe urma a urmat doar placere.
eu te sfatuiesc sa incerci cu metoda 'veche', ai sa vezi ca nu e deloc teribil, e chiar foarte frumos. vei face sex cand vei credea tu ca este momentu potrivit, nu cand iti impune cineva. iar cand vei simti ca e timpul, nu te va mai interesa de nici o durere.
succes!
-
Dora, chiar nici una dintre prietenele tale nu stie ca totul depinde de fiecare cuplu in parte
De cat de sigura esti tu ca il vrei pe barbatul respectiv, daca esti pregatita psihic, de rabdarea lui si de organismul tau, pana la urma. Ai un prieten? Ai incercat si te-a durut? Nu a stiut el cum sa se poarte? Si pana la urma... care-i graba? Doar nu ti se da varsta - etalon la care tre sa scapi de "stigmatul" virginitatii, nu?
Si la moi a fost super. Nu ma asteptam sa fie "uau" de prima data, dar chiar a fost ok. Preludiul conteaza muuuuult
Si dupa ce flirtasem cu el de atata timp, stiam prea bine ca nu is ca vreo eroina din romanele alea cu "triunghiul feminitatii", care zici ca is victime ale barbatilor. Eu stiam ca il vreau pe el.
Mai gandeste-te la varianta cu dr. Cum ii vei explica? Si nu crezi ca va fi o situatie cam .... stanjenitoare? Daca va fi un barbat... (stiu, stiu, doctorii nu au sex, se spune
)... esti gata pt glume de genul "pai va rezolv eu, dra", etc?
Problema ta e mai mult una psihologica, nu trebuie sa te astepti sa fie ceva dureros, caci asa va fi, in cele din urma... stii tu, de ce ti-e teama nu scapi...
Daca vrei musai la dr.... cauta o clinica buna, cu un medic adevarat, sau poate o doamna dr mai bine... stim ca unii si unele dr ginecologi pot fi de-a dreptul nesimtiti si insensibili
, nu? Eu zic sa te mai gandesti. -
Draga mea - problema ta mi se pare o exagerare !
Nu pot sa cred ca iti este atat de frica de durere incat ai renunta la un moment unic in viata ta si l-ai schimba pe o interventie chirurgicala!
Nu stiu ce lucruri ai aflat tu despre dezvirginare de esti atatde panicta , dar iti garantez ca nu este deloc ceva de care sa-ti fie frica.Am auzit de femei care nu au simtit nici o durere..In cazul meu a fost ceva , dar nu insuportabil ( oricum placerea a fost mai mare )si in nici un caz nu as preferat sa ma dezvirgineze un doctor pe care nu-l cunos , cu un instrument metalic !
Eu zic sa te mai gandesti , si daca tot iti mai este atat de frica - un paharel de bauturica are sa-ti dea curaj..
Nu glumesc ...Un picut de ameteala si euforie ( nu-ti zic sa te faci muci) nu cred ca are sa-ti strice !Si spune-i baiatului ala sa o ia incetisor , ca daca ai sa turbezi de excitare , sigur nu o sa-ti mai pese de durere! -
asta era ???????!??! am crezut ca ai vreo problema si ti-a recomandat doctorul sa faci aceasta operatie ...
vreau sa iti spun ca oricum durerea nu vine neaparat de la himen ...vine pt ca fata , de frica , strange vaginul ,
DAR ...daca o faci cu un baiat care te iubesti si pe care il iubesti, nu e loc de frica !! nu doar asa rau ce naiba ...daca il iubesti si vrei sa o faci cu el, in cel mai rau caz te va durea putin ...dar probabil nu te va durea deloc, daca tu esti intr-adevar pregatita psihic !!
dragostea este ceva minunat , nu ceva de care trebuie sa iti fie frica...daca va iubiti , nu acel micut himen va sta in calea ta ...
bafta multa si renunta la aceasta idee cu dezvirginarea medicala -
Parerea mea - du-te la doctor cu incredere. Pur si simplu nu merita sa simti nici un fel de durere, si sa insisti sa o faci pe cale naturala desi psihic sau emotional sau fizic nu esti pregatita, este o dovada de existenta a unor prejudecati. Atata vreme cat medicina descopera pt tine, nu vad sensul agatarii de un ritual depasit, dureros si neplacut. Daca ti-e frica de penetrare, nu trebuie sa te supui la un chin, sexul trebuie sa fie ceva frumos, care sa iti ofere placere si satisfactie, ori daca inceputul este de natura sa te inspaimante, alege calea cea mai simpla. Altfel, e ca si cum ai incerca sa iti scoti singura(sau cu ajutorul partenerului) amigdalele sau polipii.. lasa medicina sa descopere pt tine si foloseste-te de tot ce ne ofera noua era moderna. Succes in continuare.
-
am aceeasi problema ca si tine.de 1an jumate incerc cu prietenul meu si ma doare si nu reusim.am mers si la o psihiatra(care nu m-a ajutat cu nimic..mi-a zis sa ma gandesc ca nu exista himen si sa mai incerc...da de unde ca pe mine ma doare de mor...am himenul f gros) si la 2 doctorite ginecolog si una dintre ele mi-a cerut o aprobare de la instit medico-legal pt operatie de deflorare(cei de acolo au zis ca nu dau asa ceva)iar una mi-a spus ca se poate face doar daca vii cu cerificatul de casatorie si cu sotzul de mana (desi suntem impreuna de 2 ani si ceva si ne iubim foarte tare si de atata timp sta dupa mine...no way...nu ma marit...am 20 de ani)
am vazut ca tu ai postat discutia despre dezvirginare chirurgicala in 2004...acum suntem in 2006....
ai reusit ceva? -
Si eu am o prietena care este in aceeasi situatie... o doare de nu mai poate. Are un prieten de 1 an si ceva si degaba...nu poate face nimic.. O doare si daca isi pune un tampon intern... tin minte ca a reusit sa intre doar jumatate ..si era MINI...
Eu i-am tot spus sa incerce cu lubrifiant..dar nu a dat rezultate.. cred ca in astfel de cazuri este recomandata acea interventie chirurgicala... -
Nici un medic ginecolog n-o sa iti faca o rezectie himenala doar dintr-un moft.
Nu te mai stresa, ca nu e dracul chiar atat de negru. Nu pe toate femeile le doare chiar atat de tare prima oara. Unele nu simt mai nimic, unele au dureri de intensitate medie... altele sufera cumplit.
Tu de unde stii cum esti?
Ah, si nici un medic nu te va opera decat daca ai peste 18 ani.
Operatia se face sub anestezie totala. Nu dureaza foarte mult, insa necesita o zi si o noapte de stat in spital.
Anyway, get a grip! Daca ai senzatia ca dezvirginarea o sa te doara prea tare, mai gandeste-te putin la sutele de mii de femei care nasc anual. -
urahsqbesc
Mergi la mai multi ginecologi pana il gasesti pe cel suficient de sanatos la cap sa iti faca o rezectie himenala. In cazul tau, chiar e nevoie.
Mergi direct la spital, nu la un cabinet particular, pt ca tot va fi nevoie de internare.
Mergi la medicul de garda, ii explici problema si ii ceri sectionarea chirugicala a himenului.
Va trebui sa semnezi un formular ca o faci pe propria raspundere.
Si eu am avut aceeasi problema. Si m-am dat mult cu capul de pereti, pt ca nu intelegeam ce e in neregula cu mine si pe net nu gaseam nici o informatie. Bafta mea a fost ca am gasit o doamna doctor foarte deschisa la minte, care mi-a explicat ca am un himen f gros si rezistent si nu mi-a refuzat operatia.
Cam doua saptamani dupa interventie trebuie sa stai cumintica - fara sex si fara tampoane interne in caz de menstruatie. Dupa aceea ai liber la orice.
Primele dati exista posibilitatea sa te mai doara, pt ca se vor rupe bucati din himen. Insa va durea incomparabil mai putin decat ce ai simtit pana acum de fiecare data cand ai incercat penetrarea.
Bafta multa!
Sper sa reusesti!