Intrerupere anticonceptionale

•  
    • 2386 mesaje
    8 Ian 2010, 12:45
    0 0
    Ati facut vreodata o pauza de-o luna? si daca da, cu ce v-ati protejat in acest timp?
  •  
    • 1342 mesaje
    8 Ian 2010, 16:00
    0 0
    Eu duminica ar trebui sa incep noua folie si chiar ma gandeam ca parca as face si o pauza ..macar o luna.La fix a picat intrebarea ta.
    Din pacate mi-e frica ca nu cumva sa-mi dereglez organismul .Nu stiu de ce am impresia asta.

Astept si eu pareri !
  •  
    • 411 mesaje
    9 Ian 2010, 20:41
    0 0
    Mie mi-a zis o ginecoloaga ca nu se fac pauze de-o luna, ca mai rau iti faci. De fapt, nu se fac pauze in ideea "sa-ti ajuti organismul", ca mai mult rau faci organismului, din punct de vedere hormonal. Mi-a zis ca daca ma hotarasc sa fac pauza, pauzele trebuie sa fie de minim 3 luni, apoi 6, 9 si tot asa. Nu 4 luni, nu 7. Mi-a explicat de ce neaparat din 3 in 3, dar nu mai tin minte explicatia, ca pe vremea aia nu luam pastile. Dar oricum, tin minte si asa fac.
    De ieri sunt si eu in pauza, ca tot fac candida. Si m-am hotarat sa fac pauza 3 luni, sa vad daca imi este influentata candida de pastile. In perioada asta, nu stiu cu ce sa ne protejam. I-am zis la al meu de prezervativ, am crezut ca se arunca de la balcon. Cred ca va trebui sa gasim alta metoda totusi...
  •  
    • 439 mesaje
    10 Ian 2010, 13:13
    0 0
    Eu am citit si pe prospectul anticonceptioalelor ca e indicat sa faci o data la 6 luni intrerupere de 1-2 luni. Eu am facut o luna pauza acum o jumatate de an si nu am avut nici un fel de probleme. Ciclul mi-a venit fix cand trebuia. Dar atentie mare pt ca in luna in care faci pauza poti ramane foarte repede insarcinata asa ca e obligatoriu sa folositi prezervativul.
  •  
    • 189 mesaje
    11 Ian 2010, 13:09
    0 0
    proizdevdena,
    si eu de vreo 2 ani am probleme mari cu candida, adica fac in FIECARE luna. azi vara, la sugestia ginecologului, am lasat anticonceptionalele dar sa stii ca lucrurile nu s-au schimbat deloc. tot asa sunt.
    ultimul ginecolog la care am fost mi-a dat un tratament pt 8 luni si anume o pastila de fluconazol pe luna cu sapte zile inainte de menstruatie. luna asta am luat prima pastila. sa vedem cum evolueaza lucrurile, pt ca deja am ajuns la capatul puterilor din cauza ciupercii asteia blestemate.

cat despre protectie noi o facem cu prezervativ. el nu s-a plans, eu nici atat, pt ca-l consider o metoda mult mai igienica.
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    14 Ian 2011, 22:37
    0 0
    Pauza de o luna chiar nu este indicata. Si eu am vorbit cu ginecologul si el m-a sfatuit ca daca ma simt bine cu inelul meu anticonceptional sa nu fac aceasta pauza. Si chiar nu am absolut nicio problema.
  •  
    • 15 mesaje
    19 Ian 2011, 16:08
    0 0
    Am facut o data de nevoie pauza de vreo 2 luni, credeam ca-s insarcinata si am vrut sa vad ce si cum. Bineinteles ca nu era nimic dar a fost dupa, pentru ca incepusem sa arat ca o adolescenta, plina de acnee.
    Acum dupa pastile vreau sa ma reorientez ca nici cele pe care le iau eu mai nou nu sunt tocmai minunate.
    rae: cred ca o sa incerc si eu nuvaringu'.