sangerari vaginale

•  
    • 67 mesaje
    7 Ian 2010, 22:07
    0 0
    De doua zile am observat pe chilot picaturi de sange si sunt speriata Nu imi dau seama de la ce sunt. Prima data am crezut ca e ciclu pt ca ar trebui sa imi vina peste cateva zile, dar nu, sunt niste picaturi de sange care nu au vreo legatura cu menstruatia. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc
  •  
    • 112 mesaje
    11 Feb 2010, 15:30
    0 0
    mergi la un control ginecologic, poate fi vorba de o rana pe col,trebuie sa tragi un semnal de alarma ca ceva bun oricum nu e.
  •  
    • 32 mesaje
    26 Nov 2010, 17:06
    0 0
    clickclick said:
    De doua zile am observat pe chilot picaturi de sange si sunt speriata Nu imi dau seama de la ce sunt. Prima data am crezut ca e ciclu pt ca ar trebui sa imi vina peste cateva zile, dar nu, sunt niste picaturi de sange care nu au vreo legatura cu menstruatia. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc

Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
    Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
    - ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
    - sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
    - imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
          Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
    Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
    -Inflamatiilor si dermatitelor
    -Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
    -Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
    -Infectarea trompelor uterine
    -Scurgerilor vaginale excesive
    -Dismenoree
    -Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.

Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate.  Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea  determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.

Avem urmatoarele tipuri de pachete:

• pentru  folosire zilnica – 30 de buc.;

• pentru ciclu normal – 10 buc.,

• pentru ciclu abundent  - 8 buc.,

• pentru tanga – 20 buc.

Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau  0768.05.68.69 ANCA