vaccin anti AH1N1
-
0 0stiu ca s-a discutat mult depre asta dar as vrea sa stiu daca a facut cineva si daca a avut vreun efect secundar...adica daca a facut vreo forma de gripa in urma vaccinarii cum am mai auzit. eu intru in contact cu sute de oameni zilnic si mi-e cam frica..am avut de 2 ori gripa in iarna asta deja si de cateva zile mi-a si murit un vecin de AH1N1...
-
Da, nimik nu zice, tace milc.
Io ma gindesc la altceva.In fietce an, e alt vaccin pentru gripa sezoniera, pt ca are alte tulpini fata de ala de anu trecut.
Cind sa-l testeze pe asta nou, pt gripa de sezon?Si uite ca si o gramada de oamnei si-l fac.Io zic ca e ok si asta nou.o sa ma programez si io la medica de familie sa-l fac.
Mie mi-e de copii, ce facem cu ei, ca ei sunt mult mai expusi si mai firavi ca noi. -
sa stiti ca n-am murit
))
cica daca refuzi vaccinarea iti platesti singur tratamentul care costa cateva mii de euro. acuma eu nu prea inteleg cum e asta cu refuzul ca doar nu vine nimeni acasa sa te intrebe daca vrei sau nu. prin scoli am vazut ca-i pun pe elevi sa semneze daca refuza ..asa inteleg -
Te sfatuiesc sa nu te vaccinezi. Efectele secundare grave se vad in urmatorii ani, pentru ca substantele toxice pe baza de mercur pe care le contine acest vaccin nu se elimina. Bineinteles ca toti asa-zisii medici care recomanda acest vaccin criminal in frunte cu jigodia de Cercel o sa spuna ca nu din cauza vaccinului ai facut nu stiu ce cancer.
Ca urmare stai cuminte. Timpul va scoate adevarul la lumina. Cum iti explici ca acest vaccin a fost interzis in unele tari ? -
Si pina la urma ce-i o gripa? Ori e gripa spaniola? Ori e ciuma? Ori e holera?Ori e ebola? Ce atita of si vai pentru o biata gripa care, intr-adevar e mai serioasa, dar nu e de moarte! S-au terminat medicamentele? Nu mai sint antibiotice? Nu puteti sa cumparati lamii? Astea sint pur si simplu spaime de bagat in electoratul bovin care tace, inghite si trage la jug in amarita asta de tara.
-
In primul rand doar 25 % din cazurile de deces s-au datorat gripei de tip nou.
In al doilea rand a spune ca un om a murit de gripa in conditiile in care el deja suferea de diabet, obezitate, pneumonie, sau mai stiu eu ce alte afectiuni, se numeste orice numai medicina nu.
Cum sa ai incredere in niste jigodii care au mintit cu nerusinare si in cazul mortii lui Toni Tecuceanu ? -
Absolut de acord cu autorii ultimelor doua interventii! Si pe mine ma enerva cumplit cand auzeam in titlurile stirilor de la televizor cum se anunta cu emfaza "inca un deces cauzat de gripa AH1N1". Dupa care, cand se intra in detalii, se preciza asa, undeva in treacat, ca omul de fapt mai avea si SIDA sau cancer in ultimul stadiu. Asa, printre altele... Dar el a murit de gripa noua.
Noua ne-ar trebui un vaccin contra prostiei. A ignorantei. A spiritului de turma.