Trigliceride marite in hipertiroidie
-
4 Ian 2010, 10:320 0Buna dimineata tuturor, si La multi ani!
Sufar de hipertiroidie pentru care ma tratez la profesorul Dumitrache; la ultimul control insa mi-au iesti trigliceridele marite, dar si colesterolul. in situatia in care nu face exces de grasimi (care de porc nici nu mananc) care sa dea astfel de rezultate sunt putin speriata.
Mi-a dat tratament, insa din cate am citit pe net trigliceridele marite sunt in hipotiroidie, nu in hipertiroidie.
Stiti ceva despre asta?
Ati avut voi sau cunoscutii vostrii asemenea rezultate in hipertirtoidie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. -
4 Ian 2010, 12:33Toate celelalte analiye sunt perfecte, inclusiv glicemia. Poate sa fie marite oare de la dulciuri? Imi cam plac, si mancam in fiecare zi cate o prajitura.
-
4 Ian 2010, 21:02Mai...nu stiu ce sa-ti zic.
Eu am doua cunostinte care sunt diabetice, din care una e dependenta de insulina si stiu ca asta e o problema in cazul bolnavilor de diabet.
Acum nu stiu cum relationeaza o boala cu cealalta.
Da' sa stii ca nu-i prea sanatos sa mananci zilnic dulciuri.Nici pt un copil n-ar fi sanatos..ce sa mai zic de un adult.Pancreasul ala ce zice?Se bucura de atatea dulciuri?
Ps: Nu te cert
, banuiesc ca simti nevoia sa mananci mai mult, din cauza hipertiroidiei.Poti incerca sa mananci glucide complexe insa.Cereale integrale..Sau macar dulciuri pe baza de fructoza, sa nu-ti ridice asa mult glicemia.
Ps2: nu e un sfat avizat, nu-s medic. -
5 Ian 2010, 10:12Multumesc pentru raspuns.
Deja am renuntat la dulciuri, iar ca desert mananc fructe.
Vineri o sa trec pe la medicul de familie, poate ma lumineaza el. -
5 Ian 2010, 11:09Sanatate multa!

(si te rog sa-mi zici si mie ce a zis, ca-s curioasa..)