Coenzima Q10

•  
    • 200 mesaje
    16 Iul 2004, 12:09
    0 0
    Am o cunostinta care ia de 1 an Coenzima Q10,si o recomanda oricui spunand ca ea se simte fenomenal.A mai luat cine,cum s-a simtit? Ce probleme i-a rezolvat?
    Astept raspunsurile voastre.
    Iata si cateva informatii despre Coenzima Q10:
    Coenzima Q10 este produsa normal de organism pina la virsta de 30 ani. Are efect benefic asupra afectiunilor miocardului ( cardiomiopatii ), fortificarea sistemului imunitar, incetinirea procesului de imbatrinire.Coenzima Q10 este recomandat ca supliment alimentar persoanelor peste 40 de ani. Se administreaza ca supliment alimentar.

Cine are nevoie:
    Bolnavii cardiaci. Persoanele care sufera de oboseala cronica. Persoanele aflate la cura de slabire. Persoanele care depun un efort intelectual mai intens.
    Preventiv si curativ in: boli cardiovasculare (cardiomiopatie, distrofie musculara, encefalomiopatie mitocondriala, infarct miocardic). Eficienta in tratamentul paradontozei, afectiuni ale ficatului, pancreasului, alergiilor, astmului si diabetului zaharat insulino-dependent. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale SNC, Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Poate fi asociata eficient programelor de slabire. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii, regleaza metabolismul si mentine un tonus general ridicat.
    Contraindicatii: Nu exista
    Efecte adverse: Nu exista
    Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor. Structura ei aminteste de vitamina E, dar efectul antioxidant este mult mai puternic. Este cunoscut faptul ca, in cazul diferitelor afectiuni ale inimii (cardiomiopatii), rata de supravietuire peste 5 ani este foarte mica, in absenta unui transplant de inima (foarte scump si foarte traumatizant pentru pacient). Din fericire, Coenzima Q10 reprezinta o alternativa fericita la aceste situatii dramatice. In SUA, produsul se gaseste in toate magazinele alimentare, in vreme ce-n Europa si-n Romania, cei care ii cunosc efectul terapeutic sunt foarte putini (intre ei aflandu-se si foarte multi medici).

As vrea si eu sa incerc dar am nevoie de sfatul cuiva care a luat si a avut rezultate.