speranta

•  
    • 3 mesaje
    16 Iul 2004, 11:58
    0 0
    Nu sunt diperata vreau sa fiti sigure de asta de la inceput,dar simt ca daca vorbesc despre problema mea cu cat mai multe persoane cu atat mai multe sperante apar si mai multe lucruri pot fi rezolvate.
    Am o fetita de cinci ani bolnava, cu diagnostic de tetrapareza spastica, este în recuperare, dar pana acum n-am reusit sa o fac sa mearga.Isi doreste foarte mult acest lucru si mai ales vrea sa fie ca toti ceilalti copii de varsta ei.
    In acest moment problema sunt eu pentru ca am senzatia ca bat pasul pe loc.Vreau ceva nou pentru acest copil,pentru familia mea,pentru mine.Vreau detasare de la problema si in acelasi timp modalitati de rezolvare.
    Astept de la voi sugestii, discutii, orice.
  •  
    • 297 mesaje
    16 Iul 2004, 12:33
    0 0
    In primul rand ma intreb daca nu ar fi bine sa scrii din nou mesajul tau, deoarece e greu de citit in forma in care este acum.

Cred ca fetita ta trebuie sa te simta mereu aproape de ea, sa nu simta momentele in care esti depasita. Apoi ma gandesc ca ar fi util sa cunosti si alti parinti care au copii cu aceeasi problema, sa va intalniti periodic si sa discutati despre modul in care evolueaza situatia. Dupa parerea mea, intr-un astfel de grup poti gasi cel mai bun suport.
  •  
    • 3 mesaje
    16 Iul 2004, 12:59
    0 0
    In multumesc pentru mesaj si te asigur ca pentru mine conteaza enorm.
    Discut cu foarte multi parinti in aceasi situatie cu mine, am infiintat chiar si o asociatie a parintilor cu astfel de probleme si cred ca tocmai aici este cauza situatiei in care ma gasesc in acest moment. Nn ma mai pot detasa absolut de loc de la problema copilului meu si a celorlalti copii pentru care parintii apeleaza, fiecare in disperarea lor,probleme care mai de care mai dificile, mai grave. Sunt prinsa la mijloc si nu vreau nici sa dau inapoi de la ceea ce am inceput, dar nici sa continui in felul acesta.
    Simt ca si aici ca si in alte situatii este nevoie de momente de repaus. Cum oare sa ma pot relaxa si in acelasi timp lucrurile sa mearga pe acelasi drum?
  •  
    • 297 mesaje
    16 Iul 2004, 13:29
    0 0
    Cred ca esti o femeie foarte puternica si motivata. Ma gandesc ca este normal sa ajungi intr-un moment ca acesta, tot ceea ce se intampla te suprasolicita si e usor de creat un dezechilibru intre efortul pe care il faci si odihna, multumire pt. rezultatele obtinute.

O sa iti trimit un e-mail in cateva minute.