batista bebelusului

•  
    • 452 mesaje
    30 Dec 2009, 11:53
    0 0
    Buna fetelor! as dori un sfat din partea voastra si in special din partea mamicilor.
    A folosit vreo mamica, batista bebelusului la copilul ei?
    Daca nu ati folosit asa ceva, ati putea sa ma sfatuiti ce as putea folosi pentru nasucul bebelusului, pentru a scapa de unele mici mucozitati din nasucul lui...specific ca copilul nu este racit.
    Multumesc!
  •  
    • 1044 mesaje
    30 Dec 2009, 17:20
    0 0
    Da, am folosit eu.E foarte buna pentru bebelusi si copii mici deoarece nu le poti curata foarte bine nasul astfel.. Mai mereu voma fii'mea din cauza mucozitatilor, pana s-o cumpar.
    Ce te mai sfatuiesc sa cumperi: un spray nazal cu apa marina.
    Sunt necesare amandoua..
  •  
    • 56 mesaje
    30 Dec 2009, 22:51
    0 0
    buna.si eu am folosit-o la bebe al meu.te sfatuiesc sa o folosesti doar cand bebe are nasul infundat, cand se ineaca cu mucusorii.e bine sa nu abuzezi de ea.
  •  
    • 452 mesaje
    30 Dec 2009, 23:29
    0 0
    As mai avea o intrebare, am cautat pe net ca acest dispozitiv se ataseaza la furtunul de la aspirator... bebelusii vostrii cum au reactionat la zgomotul aspiratorului, sau ati gasit alte modalitati de a inlocui aspiratorul...copilul meu are 2 luni si ma gandesc ca zgomotul de la aspirator sa nu fie prea puternic pentru ea, si sa o sperie.
  •  
    • 1044 mesaje
    31 Dec 2009, 10:11
    0 0
    noi am folosit batista dupa 6 luni..
    se sperie la inceput insa noi am pacalit-o, am lasat-o sa-si scoata ea mucisorii, a fost un fel de joc.
    oricum..atunci cand era racita si se simtea rau, nu mai vroia nici batista nici pastile, nici mancare..
    copiii trebuie pacaliti in cazuri din astea.