Lipsa de calciu ?

•  
    • 125 mesaje
    30 Dec 2009, 00:07
    0 0
    Iarna nu stiu de ce dar ma dor in jurul genunchilor. Acum 2 ani mergeam la scoala si cand sa calc pe piciorul stang s-a lasat am cazut jos lol -,-. Vreau sa mai zic ca, cand am dat cu pumnu in cap la cineva mi-am crepat osul . Dar pe mine ma ingrijoreaza mai mult picioarele. Ce sa fac ? Desi beau lapte mult, si iau vitamine in fiecare zi
  •  
    • 125 mesaje
    30 Dec 2009, 00:16
    0 0
    Vreau sa zic ca doar iarna mi se intampla asta.
    Sau poate fi ca nu fac miscare,ca stau prea mul in casa ?
  •  
    • 15 mesaje
    30 Dec 2009, 14:19
    0 0
    posibil si de la vreme, si pe mine ma dor cateodata picioarele, cu toate ca beau lapte, mananc branza, fructe multe niste sport nu strica
  •  
    • 2439 mesaje
    30 Dec 2009, 14:58
    0 0
    Ar fi bine sa iei niste calciu si magneziu.....
  •  
    • 125 mesaje
    30 Dec 2009, 16:46
    0 0
    Iau in fiecare zi vitamine dinalea care se dizolva in apa. Am vitamina C, Magneziu si Multivitamin. Calciu nu era . Iau din fiecare cate una pe zi. Cu otate ca beau lapte, adica Nesquick,si frunte mananc multe. (mai ales banane si mandarine dinalea mici, nu mai stiu cum li se zice)
  •  
    • 452 mesaje
    30 Dec 2009, 23:51
    0 0
    Cu bautul laptelui nu rezolvi nimic, chiar pot spune zero, incearca sa mananci branza sau chiar cascaval...iti spun asta pentru ca sunt trecuta prin asta cu lipsa calciului, si asta pe perioada sarcinii, si daca nu am mai baut si eu lapte in prostie si am mancat si branza de vaci, ca la sfarsit sa constat ca acumulasem foarte putin calciu.....la fel cred ca nu rezolvi nimic si cu acele vitamine care se dizolva in apa...incearca totusi sa faci un control la medic.
  •  
    • 476 mesaje
    2 Ian 2010, 18:46
    0 0
    Cred ca ai probleme cu lipsa de creier nu de calciu. Cum adica ai dat la cineva in cap si ti s a rupt osu? Are you for real?
  •  
    • 125 mesaje
    2 Ian 2010, 22:43
    0 0
    L-am lovit in cap cu pumnul si mi s-a crepat osul. Ce n-ai inteles ?
  •  
    • 49 mesaje
    2 Ian 2010, 23:35
    0 0
    Mey frate Ireale , nah ca nici eu n-am inteles, si uite ce anume: DE CE trebuie sa lovesti in cap oamenii, cu pumnul, astfel incat sa iti crape osul?! E asa, musai?
    Asta nu a inteles lumea pe-aici .
    Si apropo, de unde stii tu ca ti-a crapat osu' ? Ai fost la urgenta, radiografii, gips?
  •  
    • 636 mesaje
    2 Ian 2010, 23:39
    0 0
    In loc sa te intrebi ce sa mananci mai bine te-ai duce la medic pentru analize si prescriptie...poti sa bei o fabrica de lapte si sa nu ai suficient calciu, metabolismul Ca in organism este complex, nu e ceva de genul "daca beau 3 cani cu lapte pe zi am oase superrezistente".
  •  
    • 125 mesaje
    3 Ian 2010, 12:24
    0 0
    Ne-am luat la bataie.. Am fost la urgente si mi-a pus degetul in gips. Am sa ma duc la niste analize
  •  
    • 649 mesaje
    3 Ian 2010, 14:24
    0 0
    Faptul ca ti-ai rupt degetul nu inseamna ca ai lipsa de calciu !!!
    Ce concluzie ???
    A fost o miscare gresita, si pur si simplu s-a intamplat !
    Cu genunchii e altceva !
    Du-te la un ortoped bun si ( sau) la un reumatolog, nu amana , ca uite asa am facut eu si-am ajuns destul de rau, ca nici nu stiu unde sa ma mai duc !