prima vizita la ginecolog
-
27 Dec 2009, 19:340 0in primul rand vreau sa merg la ginecolog pt ca mi-am inceput viata sexuala
in al doilea rand vreau sa imi recomande anticonceptionale.
am inteles ca inainte de asta trebuie sa fac niste analize.
intrebare: sunt suficiente cele la sange, la ficat, ecografie abdominala? pot sa le fac pe toate la clinica respectiva sau trebuie sa ma plimb pe drumuri?vreau sa le fac pe toate pt ca vreau sa stiu daca sunt bine.
in afara de recoltarea de secretie pt papanicolau in timpul controlului propriu-zis se mai face vreun test? mai e ceva de care ar trebui sa stiu?
in ultimul rand elevii au reduceri sau gratuitati la analize?
la control stiu ca da.e suficient carnetul de elev si trimitere de la medicul de familie sau imi trebuie si carnetul de sanatate?
in cadrul cabinetului au si planning.daca merg acolo mai intai mai am nevoie de trimitere pt control?
intreb toate aceste lucruri pt ca vreau sa plec impacata de acolo, sa stiu ca totul a fost ca la carte pt ca am inteles ca multi medici sunt indiferenti.va pup si astept sfaturi! -
27 Dec 2009, 21:24Ai grija sa insisti sa-ti prescrie si analizele hormonale, alaturi de cele ce se prescriu in mod obisnuit.(un papanicolau, o analiza a secretiei, analizele de sange etc)