cancer pulmonar
-
0 0tata are cancer pulmonar , am aflat ca la pitesti este d-nul ghe.sarbu ,care are un tratament pt anumite boli printre care si cancerul .
dar ,tratamentul consta intr-un unguent ,atat .
se poate ca un unguent sa patrunda atat de adanc in organism sa trateze tumoarea.
va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi va multumesc -
Te-as sfatui sa incerci Bio Active Mc care contine ciuperca oyama agaricus cu un efect putenic antitumoral.
Utilizată în terapia cancerului, diabetului, tumorilor, colesterolului şi al osteoporozei, ciuperca a ajutat mulţi pacienţi să învingă boli grave şi să cîştige în sănătate. Din acest motiv, a fost supranumită Ciuperca Zeilor
.ATENTIE ! SUPLIMENTUL OYAMA AGARICUS SE VINDE ILEGAL, POSIBIL CONTRAFACUT, PE SITE-URI DE ANUNTURI !
Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe e-mail: virgi_vicu@yahoo.com -
Cel mai bine e sa mergeti in Bucuresti la un medic f bun, puteti gasi medici buni la Institutul Oncologic, incercati sa cautati pe site-uri de doctori , eu v-as recomanda doctorating, are multe informatii utile si comentarii. Acolo puteti sa cautati doctori din institut si vedeti si ce note le-au dat alti pacienti.
-
Cum se simte tata? Mamaei mele i s-a absorbit o tumoare mare de 5 cm de la glanda tiroida, iar prietenei mele 9 chisturi de la san. Au luat microalge. Despre cercetari pe cobai cu aceste alge poti citi la www.algae-facts.com 0767756300. Formula e unica creata din 4 microalge, de d-na dr Keywan Grashoff din Germania. Si eu am fost foarte sceptica in privinta tratamentului alopat, naturist, fiind cadru medical. Va doresc tuturor sanatate multa si sa auzim numai de bine! Va pup.
-
Draga Diana04! Cred ca m-ai confundat cu altcineva, eu am scris doar de microalge, intadevar si ele sunt ca celulele stem. Daca vrei o pot intreba pe prietena mea cat a costat-o recoltarea din placenta a celulelor stem. Stiu ca la baietelului ei i-au recoltat si a costat in jur a 1000 de euro+taxa de pastrare pe an.