Medicover

•  
    • 80 mesaje
    16 Iul 2004, 00:29
    0 0
    Am vazut ca aveti oarecum formata o parere despre clinicile particulare, nu vreau sa pun paie pe foc ,dar si eu sunt extrem de revoltata.Cineva a spus ca este f.multumita de medicover.Sa va povestesc of-ul meu.Acum citiva ani,o cunostinta de-a mea s-a operat de colecist,la spit.municipal.Operatia a fost un esec total ,avind in vedere ca a stat cu abdomenul deschis 1 saptamina ,deoarece a facut alergie la fire(!!!!!).Timp in care i s-au facut tot felul de analize si o transfuzie ,de unde s-a capatuit cu virus hepat.c.Dupa ani de zile de tratament si teste,nici o ameliorare,ba chiar situatia s-a inrautatit.A inceput tratamentul cu interferon,pe care l-a suportat f.greu. I-a cazut parul,stare permanenta de agitatie,greata etc.Dupa un an,teste la medicover,pt.ca sp.fundeni nu lucreaza viremia.Cost:100$.Situatia critica:viremia 49.500 . Atunci dr.decide sa treaca pe pegasys,tratament nou ,dar mai puternic si la fel de greu de acceptat.Dupa 6 luni-viremia mai mare.Continua cu tratamentul si dupa 1 AN-196.500!!!!!!Tot la medicover.Dr.a vazut si a incremenit.Nu mai stia ce tratament sa-i mai prescrie si sa fie eficient in cazul ei.De la o dr.din medsana auzisem ca au fost probleme in medicover cu laborante sefa si ca ar fi demis-o pt.ceva greseli ,si i-am sugerat sa verifice si in alta parte.Problema era doar ca nu prea facea nimeni asa o analiza.A gasit o clinica germana si vreti sa va spun rezultatul?URME NEDETECTABILE.Adica normal,un om sanatos.Cind a mers la medicover sa le arate,au avut tupeul sa-i ceara 4.500.000.ca sa mai verifice si la ei.Diferenta era uriasa.Iar analizele au fost luate la ambele clinici la citeva zile diferenta.Iar ea se simte f.bine.Dupa ce a platit sute si sute de dolari la medicover,ca sa-si faca analizele la intervale de timp,plus ca poate nu a mai fost necesar tratamentul cu pegassys,pe care l-a platit pe jumatate,pt.ca nu a fost de acord sa-i faca punctie la ficat ca sa il poata obtine gratis,+grija familiei,pt.ca este mama a 4 copii+++++
  •  
    • 80 mesaje
    16 Iul 2004, 01:23
    0 0
    si voiam sa va intreb cevae ceva timp am dureri in piept f.mari.Simt ca si cum mi s-ar pune o greutate pe piept si nu mai pot respira.Urmeaza apoi accelerarea ritmului cardiac ,si daca reusesc sa nu intru in panica,trece dupa aprx.10 min.Stiti cumva ce poate fi,sau ce sa fac?Va multumesc.
  •  
    • 360 mesaje
    16 Iul 2004, 09:38
    0 0
    A patit o colega de-a mea la fel. S-ar putea sa fie o mica problema cu inima, din cauza stresului, cafelei, tigarilor. In principiu nu e grav...la ea n-a fost, si vad ca nu se mai repeta crizele. I-au spus sa slabeasca (n-a slabit), sa nu mai bea cafea ( a incercat....vreo luna), sa se lase de fumat (nici n-a incercat). Si i-a dat niste pastile. Tot Medicover-ul Eu cred ca este o clinica buna, medicii par buni profesionisti si f umani. Ca au probleme cu laboratorul, asta se stie dintotdeauna, chiar si medicii lor o recunosc in soapta.
  •  
    • 2198 mesaje
    16 Iul 2004, 10:23
    0 0
    Ioneasca draga , poate problema de la Medicover s-a rezolvat intre timp...
    Mie la Medicover mi-au descoperit problema pe care altii nu au reuit ...Si au si vindecat-o..
  •  
    • 360 mesaje
    16 Iul 2004, 13:53
    0 0
    laboratorul nici macar nu-i al lor...adica este firma separata, Rombel parca-i zice. Si de-aia...
  •  
    • 41 mesaje
    16 Iul 2004, 13:58
    0 0
    A propos de Medicover. prietena mea a sunat sa-si faca o programare pentru o ecografiela nu stiu ce medic. i s-a spus ca fiind foarte ocupat, cel mai devreme se poate peste o luna. ea accepta, cere adresa si peste o luna se duce unde i s-a spus. Odata ajunsa acolo i se spune ca medicul respectiv are cabinetul in alta parte si ca programarea ei nu se poate decala nici macar cu o jumatate de ora - cit i-ar fi luat sa ajunga pina acolo - si ca a pierdut programarea, din vina lor "ne pare rau...bla bla bla" si au programat-o peste inca o luna.vorba cuiva de pe aici, poti sa si mori in timpul asta...
  •  
    • 92 mesaje
    16 Iul 2004, 20:58
    0 0
    Ioneasca.. fuguta la un medic. Tot se discuta de Medicover.... au la urgenta un medic foarte bun, un excelent diagnostician , dr. Iustina Dimitriu. Eu am cunoscut-o.. din pacate din cauza unei urgente dar a diagnosticat corect ceva ce se straduiau medicii sa se dumireasca de vreo 3 ani.

Oricum, primul lucru este sa faci un EKG. Daca iese bine ( adica fara modificari pe cord ) si sunt doar airtmii, contractii de musculatura intercostala.. faci mataluta niste analize d'alea de Ca, Mg, Fe, etc Daca si astea-s OK dar crize tot ai... pregateste-te de vizita la endocrinologie. Hmm.. io la endocrino am ajus
  •  
    • 1148 mesaje
    16 Iul 2004, 22:44
    0 0
    ioneasco am acelaeasi simptome ca si tine de mai mult de 10 ani....si cam inseamna hipocalcemie...cauzele sunt diverse oricum..deci trebuie sa verifici ce se intampla la tine...un endocrinolog e foarte potrivit pt asta.....si cateodata chiar un psiholog...
  •  
    • 1148 mesaje
    16 Iul 2004, 22:50
    0 0
    medicover
    suprasolicitati...nalizele se fac in ritm extrem de mare..volumul analizelor de lab depaseste cu mult volumul unui laborator de spital.....nu m-as da pe mana lor!..(am facut-o mai demult...si rezultatele au fost hilare!...medicul de laborator nu gandeste nici de 2 bani...semneaza doar sute de buletine pe zi fara ca sa vada ca rezultatele contrazic cateodata orice logica si orice urma de bun simt medical)...in momentul in care vreau analize serioase apelez la medsana....chiar daca e mai costisitor
  •  
    • 80 mesaje
    17 Iul 2004, 00:41
    0 0
    Va multumesc f.mult pt.sfaturi,fetelor.Am facut ekg si e in regula,ca si mg sunt scazute , intradevar,dar de la atita ca ,am facut nisip la rinichi.Stiti ce probleme mi-a facut?!La endo mi-a zis ca nu am probleme cu tiroida,dar sa investighez suprarenalele.Stiti cumva unde se face asa ceva,ca marile clinici(medsana,medicover)nu lucreaza asa ceva.Multumesc mult.
  •  
    • 80 mesaje
    17 Iul 2004, 00:42
    0 0
    "marile"clinici
  •  
    • 1148 mesaje
    17 Iul 2004, 15:41
    0 1
    nisip la rinichi????????))))))))))))))))))))))
    sorry..nu exista...ori ai un calcul renal(care trebuie sa aibe dimensiuni ecografice si umbra!!!) ori....chesti cu nisipul e gaselnita ecografistilor care trebuie sa spuna ceva pacientului si care cred ca omul e nemultumit daca e declarat complet sanatos!!!!!!!!...corticosuprarenale ...Parhon...si pt problemele de calciu tot acolo!......
  •  
    • 80 mesaje
    17 Iul 2004, 16:13
    0 0
    merci mult,anamar.
  •  
    • 524 mesaje
    19 Iul 2004, 10:36
    0 0
    Da, Parhon e cea mai buna alegere.
  •  
    • 1222 mesaje