Dr. Angela Popescu ginecolog Timisoara
-
21 Dec 2009, 17:32N-am fost la ea si nu cunosc pe nimeni care a mers la ea, dar sunt foarte multumita de ginecologul meu. Am fost la el de vreo 3-4 ori pana acum pentru controalele de rutina si de fiecare data mi-a placut tare mult cum s-a comportat. Daca a considerat ca e ceva in neregula la ovare dar nu aveam bani de ecografie, mi-a facut-o pe gratis! Plus ca e foarte deschis si ma intreaba o gramada de chestii inainte sa-mi prescrie un tratament, ca sa fie sigur ca e cel mai potrivit. Sunt foarte multumita de el. Daca esti interesata, da-mi un semn si-ti trimit datele lui.
-
22 Dec 2009, 18:09Multumesc frumos. Totusi as vrea sa stiu despre ea mai multe. Poate altcineva stie ceva.
-
22 Dec 2009, 20:24ma bucur sa aud ca mai sunt doctori care se gindesc si la pacienti si as dori sa stiu mai multe despre el mama a trecut printro experienta neplacuta cu o doctorita de la odobescu
-
29 Dec 2009, 21:26@flori
Lasa-mi o adresa de mail unde sa-ti trimit datele acestuia.
In plus, daca n-o deranjeaza pe initiatoarea topicului, te-as ruga sa ne spui despre ce medic este vorba (cel de care nu ai fost multumita) si ce anume a facut de te-a nemultumit.
Multa sanatate!