PAPANICOLAU
-
15 Iul 2004, 17:040 0Fetelor va rog mult de tot spuneti-mi si mie unde pot sa fac acest test si cam cat costa? Tocmai am terminat facultatea(Politehnica-Buc) si sunt din provincie dar am ramas in Buc pe perioada verii si sper sa raman aici in continuare.
Va multumesc mult,
Mari -
16 Iul 2004, 00:52NUUUUU dati atita bani. Mergeti la MAternitatea giulesti, la Centrul de planning familial. Credeti-ma, merita. Daca scrie doar planning nu inseamna ca e doar planning. Exista mai multe doctorite si doctori acolo, dar pot sa va dau 2 nume: Dr. Ranga, Neagu. Cu Ranga ma tratez eu si pot sa va spun ca e buna. O gasiti sigur martea dupa ora 17. In noiembrie anul trecut papanicolau era 150.000. Iar o consultatie, un papanicolau si o secretie tot in noiembrie anul trecut costa 400.000 lei. Deci acum nu poate fi cred eu mai mult de 600.000. Si eu trebuie sa ma duc saptamana viitoare la control dupa cauterizare (am deja 8 luni) si ptr un papanicolau anual.
Pupici -
16 Iul 2004, 10:27Draga mea , pentru ca esti inca studenta , iti recomand o vizita la un cabinet de planing familial , de unde iti vor preleva analiza ( gratuit) si iti vor da trimitere( cu reducere pentru studenti la un laborator).Te vei intoarce la cabinet cu rezultatele si vor fi interpretate tot gratuit.
Succes si nu amana aalizele .