Tratament nevi (alunite)

•  
    • 5 mesaje
    15 Iul 2004, 16:29
    0 0
    De curand am fost la un dermatolog care mi-a spus ca am "sindromul nevilor (alunite) displazici". Mi-a recomandat sa le urmaresc evolutia si sa ma duc la control de 2 ori pe an. Stie cineva vreun tratament naturist care m-ar putea ajuta? M-ar bucura daca ar exista un tratament care sa stopeze aparitia nevilor (alunite).
  •  
    • 45 mesaje
    15 Iul 2004, 16:57
    2 0
    ulei de ricin ar ajuta, in fiecare seara dai un pic pe alunita. cauta Maria Treben, cartea "sanatate din familia Domnului".
  •  
    • 247 mesaje
    15 Iul 2004, 21:06
    3 0
    se tamponeaza alunita cu tinctura de propolis
  •  
    • 80 mesaje
    16 Iul 2004, 00:06
    1 0
    sau cu bitter suedez
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iul 2004, 08:42
    1 0
    Va mulumesc mult pentru toate sfaturile, ulei de ricin am inceput sa folosesc. O sa incerc si cu tinctura de propolis.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Iul 2004, 13:30
    0 0
    Dragele mele, dar de un tratament naturist care permite detoxifierea organismului ce ziceti? Oare m-ar ajuta? Si daca da ce anume mi-ati recomanda? De Favisan ce ziceti?
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Iul 2004, 13:36
    0 0
    dana, da' de niste suc de grapefruit ce zici (ma refer la cura depurativa)?

Simplu, relativ ieftin, gustos, eficace.

Cauta pe net, si ai sa afli cum actioneaza.

Din coaja ramasa, poti sa-ti faci o tinctura anticelulitica pentru uz extern.

Daca ai intrebari, iti stau la dispozitie.
  •  
    • 5 mesaje
    18 Iul 2004, 12:48
    0 0
    Donna, ideea ta imi surade, mai ales ca-mi plac f. mult. Ai cumva o schema/reteta?
    Nu risc sa-mi dau peste cap ficatul?
    Am auzit ca daca se depaseste o anumita nu-i e prea bine ficatului.
  •  
    • 132 mesaje
    19 Iul 2004, 13:32
    0 0
    Draga Dana,
    Eu am incercat si cu ulei de ricin si cu tinctura de propolis si cu crema de la Dr. Ciuhri si vreau sa-ti spun ca nu au avut niciun efect.
    Cred ca singura posibilitate e operatie, cel putin la mine.
    Poate tu ai mai multa bafta!!
  •  
    • 5 mesaje
    21 Iul 2004, 09:21
    1 0
    Draga mea Lorim,
    Tu ai o singura alunita care te deranjeaza, sau mai multe. Eu am multe mici si cateva mai mari, nu sangereaza, numa deranjeaza deocamdata dar ma ingrozeste ideea ca mi-ar putea aparea si mai multe. Unde te operezi?
    Ai fost la un dermatolog?
  •  
    • 344 mesaje
    21 Dec 2004, 11:09
    1 0
    incearca sa aplici pe nevi suc de rostopasca(negelaritza). rupi o frunza de la o planta proaspata si din tulpina curge un suc galben-portocaliu.aplica acel suc chiar cu codita respectiva.rezultat garantat daca il aplici zilnic cel putin 2 saptamani.succes!
  •  
    • 1969 mesaje
    21 Dec 2004, 11:19
    1 0
    gagici,poate o sa radeti,dar cand eram studenta am avut o broasca testoasa-de fapt un broscoi-care a facut un neg pe cap..mare cat capul lui ..saracul...si l-am vindecat cu rostopasca...rupeam un fir si aplicam sucul ala portocaliu direct pe neg...a mers de minune si mi-am salvat broscoiul
  •  
    • 2 mesaje
    18 Feb 2005, 23:17
    0 0
    Dana, ca sa eviti aparitia altor nevi este important sa nu te expui la soare si sa nu-i "zgandari". Atentie! in unele sfaturi se confunda tratamentul nevilor cu cel al negilor.
  •  
    • 18 mesaje
    19 Feb 2005, 20:18
    0 0
    si eu am extrem de multe alunite (cel putin pe spate sunt foarte numeroase). Nu ma deranjeaza, chiar imi plac, insa mi-e teama tot timpul vara fiindca am auzit ca daca le expui la soare poti face si cancer!!!Nu stiu ce sa fac-credeti ca ar trebui sa fac vreun tratament sau doar sa le protejez mereu cu crema de soare?
  •  
    • 1377 mesaje
    19 Feb 2005, 23:26
    0 0
    1) kale! te facusi veterinar?
    am si eu o intrebare! ce sex era broasca ta?
    ca a mea cleopatra, dupa cativa ani s-a dovedit a fi aristotel

2) cu sau fara alunite, tot e bine sa te dai cu crema cu protectie solara!!!!!!!

3) cele 3d se pot si scoate.