caderea parului, o problema hormonala
-
0 0buna,
am o problema, in ultimul timp imi cade foarte tare parul, am fost la medic, mi s-a spus sa fac anumite analize hormonale,a spus ca ar putea fi de vina anticonceptionalele, mentionez ca folosesc novinet, cu un continut foarte mic hormonal, testosteron nu contine deloc
stie careva mai multe? -
Nu cred ca anticonceptionalele ar fi de vina.Eu iau de 2 ani Desorelle si am avut probleme cu parul,dar cred ca din cauza sampoanelor. Am folosit tot felul de sampoane,umplandu-ma de matreata si cazandu-mi parul foarte tare. De curand am descoperit samponul de la Elmiplant cu extract din frunza de nuc,care mi-a rezolvat problemele,am scapat de matreata,iar in cada cu apa nu mai gasesc nici un fir de par dupa baie.Pe cand inainte apa de baie era plina de fire rupte,iar pe toate hainele mele era numai par.
Asa ca gandeste-te bine in ce stadiu e parul tau,cat de distrus de produsele pe care le folosesti si de ce are nevoie acum. Incearca produsele naturale:masti,sampoane,ceaiuri.Sunt sigura ca ai sa rezolvi problema. -
am intrerupt Diane 35 din motivul : dureri f mici la menstruatie; am luat cateva luni microgynon si m-am umplut de acnee pe spate ! Am revenit la Dianele mele si am pe spate o piele de bebe! Deci ? Concluzie : sunt super dianele 35 ! Efecte secundare au toate anticoncept. La unele pers se manifesta la altele nu.
-
Pe prospectul de la Desorelle scrie ca ma pot ingrasa,dar eu de 2 ani nu am pus nici 1 kg pe mine,ba din contra chiar am slabit. Acum depinde si de organismul fiecaruia.Tocmai de aceea e nevoie de analize inainte de a lua anticonceptionale,ar trebui ca fiecare doctor sa ceara aceste analize,dar nu toti fac lucrul acesta si de aceea organismul tau poate sa respinga aceste anticonceptionale recomandate dupa ureche.
-
eu folosesc alte anticonceptionale: marvelon 28 de ceva timp (inainte se numeau desorelle insa acum vin sub numele asta de la un alt producator, insa is aceleasi pastile cu deosebirea ca marvelonul are si cele 8 pastile oarbe), in total peste 2 ani si imi este super, nici un efect secundar! caderea parului e din cauza sampoanelor insa poate fi si pe cale hormonala, asa cum poate fi pe baza nervoasa! consultati medicul