Cancer de piele - carcinom scuamos
-
0 0Buna!
O persoana draga mie are cancer de piele.
Va rog sa-mi spuneti ce stiti despre asta. Din cate am citit este faza 2.
Ce trebuie facut? -
uite aici pe larg:
http://www.romedic.ro/carcinom-celular-scuamos (scoate spatiile daca este cazul)
se poate vindeca (desi personal nu cunosc astfel de cazuri) , iar cel mai important; NU este din cele mai agresive tipuri de cancere de piele!
multa sanatate persoanei in cauza si sa nu amane tratamentul alopat! iar daca-i face bine pt sufletul ei si un anume tratament homeopat sa il urmeze, insa fara sa renunte la cel clasic.
off! grea-i viata uneori!
-
ca sa fiu macabra (desi nu ar trebui) toti vom muri intr-o buna zi, nu?!
prognosticul depinde de foarte multi factori. uite insa aici cu copy-paste:
Prognostic
Cele mai multe carcinaome scuamoase sunt tratate cu o speranta de vindecare. Riscul de metastaze limfatice sau la distanta este de 2-6%. Un subset de purtatori de carcinoame prezinta risc crescut de recurenta locala, metastaze limfatice sau la distant-plamini si deces. Cind carcinomul scuamos metastazeaza se intimpla la 5 ani de la diagnostic si implica primii nodule de drenaj. In general metastazele carcinomului fruntii, timplelor, pleoapelor, obrajilor si urechii apar in limfaticele parotidiene, metastazele de la buza, si periorale apar submental si submaxilar. O data ce metastazele au aparut rata de supravietuire la 5 ani este de 35%. Prognosticul este negative pentru statusul imunocompromis, cu metastaze multiple limfatice, sau cu nodule limfatici cervical peste 3 cm. -
Eu nu am avut acest diagnostic,am avut la colon acum 11 ani si de atunci imi tot notez intr-un caiet ce cred ca e interesant.Uite ce zice vindecatoarea bulgara Vanga.recomanda pentru tumora in corp sa se amestece fagure din ceara de albine cu tuica curata si pelin pisat pana se obtine un terci Se unge locul bolnav se acopera cu tifon si se lasa peste noapte.Se repeta pana la disparitia tumorii.Asa sa fie Doamne ajuta.