penicilina injectabila

•  
    • 649 mesaje
    12 Dec 2009, 16:33
    0 0
    Buna fetelor !
    Am niste simptome tare ciudate de cand fac penicilina injectabila ( 2.000.000 la 12ore) , adica ma simt foarte slabita ( parca-mi vine sa cad din picioare , mai ales imediat dupa injectie ) ; in timpul zilei sunt f. obosita ,de parca urc 10 etaje cu sacose dupa mine , si simt nevoia sa ma odihnesc !
    Ca sa nu mai zic ca la ora 21.30 eu deja dorm ( euuuuuuuu, care ma culcam pe la miezul noptii ! ) !
    Ce-i drept , de cand eram mica n-am mai facut asemenea tratament , dar totusi...sunt om in toata firea ...ma enerveaza ...ca parca nu-s stapana pe mine !
    Sa fie prea mare si dintr-o data doza ?!
    In spital stateam mai mult in pat , si nu prea resimteam starile astea , dar acasa , mai fac una alta si parca incep sa sufar de toate simptomele ciudate !
    Ati patit asa ceva ?
    E posibil sa fie ca o "alergie" , sau e prea puternic tratamentul meu ?!
    Mai am 3 doze de penicilina si apoi trec pe moldamin , 4 inj. in 4 saptamani ( alta belea !) , dar nu stiu daca sa mai continui cu penicilina sau sa trec pe ospen astea 3 doze ( ca dr. mi-a zis ca se poate si-asa ) !
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Dec 2009, 23:11
    0 0
    Alergiile au alte simptome, nu cred ca e vorba de asa ceva, cu toate ca alergia la penicilina este destul de frecventa.

Probabil ca oboseala pe care o resimti este produsa de afectiunea pentru care faci tratamentul.

Sau poate pur si simplu oganismul tau este solicitat un pic cam peste puterile lui de batalia care se da intre infectie si penicilina.

Oricum ar fi, cel mai intelept lucru este sa te odihnesti, sa iti dai ragazul necesar pentru vindecare.
  •  
    • 649 mesaje
    15 Dec 2009, 17:11
    0 0
    Multumesc Donna !
    Am tot asteptat cateva zile un raspuns de la eve , si aproape ca renuntasem sa mai deschid forumul ...
    Abia acum l-am vazut pe-al tau si-ti multumesc !
    Intre timp am inceput si moldaminul ( am de facut cate 1/sapt, timp de 4 saptamani ) si deocamdata e bine !
    Intradevar cred c-a fost vorba de doza mare la 12 ore si cum eram si slabita de boala si febra ma panicasem din cauza starilor de rau !
    Multa sanatate iti doresc !