nu pot sa dorm noaptea
-
0 0dragi gavidutze,cand vine nopatea este un chin pentru mine, pentru ca ma trezesc sa beau apa si sa ma duc la baie .chestia asta o fac o data la doua ore..si sincer nu prea ma pot odihni prea bine.iar cateodata chiar am insomnii si nu stiu ce sa fac casa mai pot adormi la loc.mai este cineva ca mine in situatia asta?va rog sa ma ajutati cu un raspuns
-
La 7 luni am inceput si eu sa ma trezesc de 3 ori pe noapte,acum am 8 luni si doar odata ma trezesc noaptea.Insomnii nu am.Amortesc toata,ma intorc cand pe o parte ,cand pe alta,mai pun o haina sub burta
.
La inceput saream noaptea din pat din cauza carceilor,acum sar din pat din cauza ca imi intepenesc muschii la picioare.De cand i-au Elevit,parca se intampla mai rar.
Eu am lipsa de Fe.
Cum ai ales sa nasti? Eu natural,daca nu vor fi probleme.Saptamana viitoare voi intreba dr.la control cum e cu anestezia epidurala. -
Buna nu sunt insarcinata inca dar cautand prin diferite site-uri sa-mi aflu problemele cu somnul am dat si de un articoul care ti s-ar potrivi tie sa il citesti, vorbeste de modificarile somnului pe durata sarcinii http://www.sfatulmedicului.ro/Cum-sa-te-ingrijesti-in-sarcina/modificarile-somnului-pe-durata-sarcinii_5790 Aici descrie somnul de la primul trimestru al sarcini pana la al treilea trimestru.
(elimina evenutalele spatii)
Astept sa mai vorbim pe tema asta