am o intrebare....cer ajutorul vostru.

•  
    • 3 mesaje
    14 Iul 2004, 10:20
    0 0
    dupa prima relatie sexuala cu iubitul meu sint ingrijorata deoarece peste 2 zile am avut ciclul menstrual.as vrea sa va intreb , odata ce am avut ciclul menstrual inseamna ca nu pot fi insarcinata?sau gresesc?
  •  
    • 2198 mesaje
    14 Iul 2004, 10:28
    0 0
    Deoarece dupa doua zile a venit ciclul ,inseamna ca raportul a fost in perioada nefertila , dar sa stii ca exista totusi o mica sansa sa fii ramas( poti fi insarcinata si ciclul sa-ti vina totusi )!
    Pentru linistea ta incearca un test de sarcina .
  •  
    • 8403 mesaje
    14 Iul 2004, 10:45
    0 0
    cred ca nu este vorba de nici o sarcina..dar maddy are dreptate..da-ne detalii..care a fost data ultimei menstruatii?
  •  
    • 70 mesaje
    14 Iul 2004, 13:16
    0 0
    Spuneti-mi si mie va rog cum este cu ciclul peste sarcina - caci eu nu mai iau anticonceptionale de ceva timp si ultimul ciclu l-am avut 2 zile da 1 nu si iara 1 zi si acum am dureri jos si la sani (nu am avut niciodata dureri de sani) - pot sa fiu insarcinata?
  •  
    • 1946 mesaje
    14 Iul 2004, 13:26
    0 0
    monika, mai bine fa-ti un test de sarcina.
    cum e ciclul peste sarcina? adica iti vine ciclul normal, dar tu esti insarcinata. NASPA!!!!!
  •  
    • 70 mesaje
    14 Iul 2004, 13:30
    0 0
    Chiar ca e NASPA. O sa imi fac un test de sarcina - va fi prima oara cand imi fac acest test. Multumesc de raspuns cecylly.
    monika_tereza
  •  
    • 35 mesaje
    14 Iul 2004, 15:08
    0 0
    Daca i luat anticonceptionale o vreme mai indelungata nu este recomandabil sa incerci sa ramai insarcinata imediat ce ai renuntat la ele. Trebuie sa astepti sa ai macar de doua sau trei ori ciclu normal timp in care trebuie sa folosesti o alta metoda de protectie. Imediat dupa renuntarea la anticonceptionale vei avea o menstruatie neregulata. Succes si ai mare grija.
  •  
    • 62 mesaje
    14 Iul 2004, 15:34
    0 0
    Este posibil orice, avand in vedere ca se poate intampla sa avem si ovulatie spontana, pe langa cea normala. Eu am avut copil f. greu, asa ca te sfatuiesc din suflet sa nu risti o sarcina nedorita. Ia obligatoriu anti. Fii f.f.f atenta.
  •  
    • 2198 mesaje
    14 Iul 2004, 15:39
    0 0
    Danutaro , dupa intreruperea pilulelor , ciclul menstrual nu se deregleaza...Nu este recomandat sa ramai insarcinata imediat dupa intrerupere pentru ca sarcina sau copilul pot fi cu probleme .
  •  
    • 195 mesaje
    14 Iul 2004, 15:44
    0 0
    Corect ! Maddy ai mare dreptate ! Esti perfect informata ! Este recomandabil sa faci pauza 6 luni inainte de a ramane insarcinata !Medicul asa spune .
  •  
    • 233 mesaje
    14 Iul 2004, 16:40
    0 0
    din cate inteleg eu..."dupa prima relatie sexuala cu iubitul meu.." este primul act sexual? sau inteleg gresit? daca este asa iar dupa 2 zile ti-a venit ciclul..nu ai cum sa ramai insarcinata pt ca erai in perioada nefertila. In aceasta perioada..sarcina este exclusa. Sper ca nu ma insel dar dupa exprimare..cam asta se intelege. da mai multe detalii..
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iul 2004, 19:59
    0 0
    sa vedeti ca am avut dereglari de ciclu (prima data mi se intimpla asta).ciclu trebuia sa se inceapa peste o saptamina, dar s-a inceput peste 2 zile dupa act. oare ciclu nu este o eliminare a ovulelor nefecundate.
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iul 2004, 20:04
    0 0
    am avut o dereglare a ciclului.trebuia sa se inceapa peste o saptamina dar a inceput peste 2 zile dupa act si vreau sa-ti mai spun ca e primul meu act, adica atunci mi-am pierdut virginitatea.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    15 Iul 2004, 09:11
    0 0
    Buna,
    Mi se pare ca e ceva normal,daca atunci ti-ai pierdut virginitatea.Asa ma patit si eu.
    Nu-ti face probleme
  •  
    • 233 mesaje
    15 Iul 2004, 10:16
    0 0
    deci am inteles bine..In cazul acesta nu ai de ce sa-ti faci probleme, sangerarea a fost din cauza rupturii himenului care,probabil,a fost mai puternic vascularizat.Apoi a urmat ciclul menstrual..Sarcina este exclusa,stai linistita!
    Pupici!