Am ramas cu dintii in mana

•  
    • 53 mesaje
    7 Dec 2009, 11:22
    1 2
    DA!Acum cateva luni in urma am lfost la un dentist pt.o lucrare de portelan .Aseara am ramas cu dintii in mana!Azi la dr stiti ce mi-a zis?(se mai intampla sa mai si cada).Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat.Am mai avut dantura pusa ,dar nu am mai patit asa ceva niciodata.Pur si simplu sa se dezlireasca cand tu crezi ca esti in siguranta.Pe mine m-a marcat ce am patit ,a patit cineva asa ceva?
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2009, 13:15
    1 2
    da,eu am patit asa ceva.anul trecut.cu cei 2 dinti din fata de sus.M-am dus la respectiva d-na dr. si i-am facut scandal.a zis ca nu e vina ei...I-ma zis ca are niste materiale de toata jena,si ca ii fac o publicitate de nu o sa mai aiba nici un client in veci,daca nu-mi da banii inapoi.Asa ca i-am inapoiat dintii..si din 200 euro..mi-a restitui 150.
    Am fost la o dr stomatolog experta,si mi-a zis ca avea un ciment de tot rahatul.plus ca ma alesesem cu dureri naspa de maxilar din cauza dintilor de la aia!du-te la aia si ia-o tare...
    apropo..aia vroia sa-mi refaca lucrarea gratis!i-am zis ca..NEVER!!
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Dec 2009, 17:48
    0 0
    o lucrare mare trebuie sa aiba si garantie.
    mama mea si-a pus toti dintii din fata de portelan + 4 placi cu masele de portelan, acum jumatate de an. Are garantie toata viata la ei, iar din 6 in 6 luni se duce la control.
    Insa a si dat vreo 5-6000euro pe lucrare.
  •  
    • 47 mesaje
    8 Dec 2009, 14:24
    1 0
    mosina nu stiu de unde esti tu ,eu sant din iasi...mi-am pus 11 dinti(dintre care si masele) si m-a costat acuma vreo 5 ani 12 mil(toata lucrarea) si mi-a dat garantie inre 8-10 ani si crede-ma ca nu am nici o durere si nici nu mi-au cazut.si apropo.......dintii care mi-au fost pusi sant din semiportelan.
    dar inainte de a ajunge la doctorita asta am fost la un alt doctor care dupa o luna dupa ce mi-a pus maselele mi-au cazut ...si cand am fost sa ii cer socoteala a zis ca sa am grija cum si ce mananc daca vreau sa ii am.asa ca nu esti singura care a patit asa ceva.daca ti-a dat chitanta pe banii pe care i-ai dat du-te acolo si fa scnadl pana ce iti da macar o parte din bani inapoi.multa bafta
  •  
    • 53 mesaje
    8 Dec 2009, 14:55
    1 1
    M-am trezit azi de dimineata si inca am dintii!Ha,Ha,Ha!Prostia pe care am facut-o nu am luat chitanta ca nu mi-a dat.M-am gandit ca e ok si am dat 80euro pe bacata(4dinti).Ei nu s-au rupt ma simt bine cu ei si sunt frumusei,dar mi-e teama sa nu mai cada.Eu cred ca si adezivul ala nu a fost bun.Mi-a fost de invatatura de minte.Sunt din CONSTANTA si m-am gandit ca fiind dr in stiinte medicale,lector universitar si medic primar dentist va face o lucrare buna.Eu vin din partea Moldovei si acolo am avut o lucrare din compozit si ieftina si m-a tinut 6ani,si d-na dr mi-a facut anestezie sa ii scoata .Ma mai tineau,dar am vrut si eu ceva mai de calitate.As vrea sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu de aceea ii dau numele dr.DIACONU IRINA.Asta e viata!A fost o tipa draguta,chiar era super fata de ce am mai intalnit.Chiar daca s-a intamplat eu am inteles in prima faza,dar a arucat dintii mei pe masa si a zis sa ies afara sa astept ca ii va pune,ca doar nu am nici o durere si ca mai sunt oameni la rand.Dupa ce era vina ei......Stie cineva din Constanta un alt medic bun?
  •  
    • 53 mesaje
    8 Dec 2009, 14:56
    1 0
    SCUZE PENTRU SCRIEREA MEA!AM SARIT LITERE
  •  
    • 46 mesaje
    9 Dec 2009, 16:28
    0 1
    Sunt din Satu Mare.Am avut un experiment neplăcut cu un medic care mi-a făcut extracţii unde nu era cazul. Datorită lui, am fost nevoită să-mi pun dantură (10 dinţi&măsele).Din fericire am dat peste un alt stomatolog foarte drăguţ, calm şi profesionist. Am ales să-mi pun dantură din porţelan. După terminarea lucrării, la început mi-a lipit dantura provizoriu.Când am revenit la control , surpriză...de-abia mi-a dat jos dantura.A doua oară, am păţit-o la fel.A treia oară am rămas cu ea definitiv.Deci, dacă numai provizoriu mi-a ţinut atât de bine dantura, acum când este lipit definitiv, nu am de ce să-mi fac griji.