fetelor va rog mult un sfat...

•  
    • 107 mesaje
    7 Dec 2009, 10:26
    0 0
    De vreo 2 zile am niste mancarimi in zona intima de imi vine sa ma frec de pereti.Nu cred sa fi captat vreo ciperca prin contact sexual ptr ca cu pritenul meu mereu folosim prezervativul ca metoda ce contraceptie.
    Am facut cateva spalaturi cu infuzie de musetel si mancarimile s-au mai diminuat dar tot exista
    spuneti-mi va rog ce sa fac ptr ca e fff naspa
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    7 Dec 2009, 10:37
    0 0
    sa mergi la medic. iti faci o analiza a secretiei si el iti va prescrie tratamentul potrivit. pana atunci poti adauga in ceaiul de musetel o lingura de bicarbonat de sodiu la 1l de ceai. mai calmeaza mancarimile. sau ia-ti tantum rosa plicuri si da spalaturi cu solutia obtinuta.
    dar mergi neaparat la medic.
  •  
    • 476 mesaje
    7 Dec 2009, 10:38
    0 0
    Cu siguranta ca este o ciuperca. Contactul sexual nu este singura cale de a o capata. Ea poate apare si in urma unui tratament cu antibiotic, de exemplu. Sau daca ai mai avut, ea recidiveaza din diferite motive.
    Sfatul meu este sa mergi cat mai curand posibil la gunecolog. Si pana ajungi, ca sa scapi de mancarime spalate cu irigator si Tantum Rosa. Dar neaparat cu irigator.
  •  
    • 107 mesaje
    7 Dec 2009, 11:32
    0 0
    fetelor multumesc mult ptr sfaturi,chiar acum voi merge la farmacie sa-mi iau tantum rosa si un irigator si voi face spaluatir si cu musetel si bicarbonat
    de abia joi dupa masa am programare la ginecolog
    multumesc inca o data
  •  
    • 260 mesaje
    7 Dec 2009, 21:29
    0 0
    crema clotrimazol e f buna si costa f putin. se recomanda pt asa ceva. sanatate.
  •  
    • 2386 mesaje
    8 Dec 2009, 12:07
    0 0
    Asta-i semn de candida. Ai luat antibiotice recent?
  •  
    • 107 mesaje
    8 Dec 2009, 19:47
    0 0
    da am luat,dar cu vreo luna in urma
  •  
    • 2386 mesaje
    10 Dec 2009, 11:48
    0 0
    Nu e de mirare sa fi facut candida daca nu ai luat si ceva sa-ti protejeze stomacul in paralel cu antibioticele.
    Ai scurgeri albicioase asa ca un iaurt?
  •  
    • 107 mesaje
    10 Dec 2009, 19:55
    0 0
    Da am si scurgeri,destul de abundente.Si din pacate nu am ajuns azi la gine ptr ca am mers la un interviu ptr un loc de munca
    Acum incepe sa ma si usture si mancarimile is fff greu de suportat.Nu mai pot,m-as freca de perete,dulap etc
  •  
    • 1711 mesaje
    11 Dec 2009, 10:58
    0 0
    renunta complet la paine, fainoase, zaharuri pt un timp (candida se hraneste cu asa ceva) si treci pe un regim bazat pe iaurt si sana. fara gluma.
    intre timp, poti sa te dai local cu o crema PIMAFUCIN, si ovule intravaginale, seara la culcare (tot pimafucin) sau MYCOSYST 150 mg o capsula acum si inca una peste o saptamana.

obligatoriu: lenjerie de bumbac, NU TANGA, igiena locala, fara sapun sau alte solutii intravaginale, doar apa calda. ai mare grija la toaletele publice (serviciu). fara spalaturi cu musetel, nu aduce nici un beneficiu

si control la medic, eventual un sumar de urina.
  •  
    • 476 mesaje
    11 Dec 2009, 11:46
    0 0
    Iti poti pune Gynofort; este o crema vaginala care ramane acolo cateva zile fara sa se scurga (cum sunt ovulele, pe care trebuie sa le pui cateva seri la rand). Este ceva nou, foarte bun, recomandat ultimele dati de ginecoleaga mea. Avantajul este ca il poti pune la orice ora din zi (ideal dimineata) si mancarimile dispar subit. Are si un aplicator foarte usor de folosit (arata ca o seringa). Foarte important, poate ca nu stii, dar trebuie sa eviti sa te speli cu sapun; doar cu detergent intim. Daca vei alege Gynofortul nu trebuie sa te speli intravaginal o saptamana, si tot atat nu ai voie sa ai contact sexual. Sanatate!
  •  
    • 476 mesaje
    11 Dec 2009, 11:46
    0 0
    PS Costa in jur de 40 ron.
  •  
    • 107 mesaje
    11 Dec 2009, 20:23
    0 0
    multumesc din suflet ptr sfaturi fetelor
    am fost dimi la doctor dar era doar asistenta si mi-a recomandat Clotrimazol crema si Gervugid ovule asta pana luni ce merg la doctor...
    Acum is mai ok si mancarimile nu mai sunt asa groznice...dar oricum trebuie sa ajung la dct sa vad despre ce e vorba
    voi ati auzit de aceste medicamente?ce parere aveti??
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    12 Dec 2009, 11:13
    0 0
    cervugid folosesc si eu in situatii dinastea. mi-a recomandat medicul.
  •  
    • 107 mesaje
    15 Dec 2009, 20:15
    0 0
    Evelor va multumesc ptr toate sfaturile date.Acum sunt bine mancarimile au disparut dupa ovuelele Cervugid si sper rusinea mea nu am mai mers la nenea doctorul.
    Sarbatori fericite!!!!