triplu test

•  
    • 47 mesaje
    4 Dec 2009, 13:23
    0 0
    dragi mamici cine imi poate spune si mie cand se face acest triplu test?e adevarat ca daca iti iese "rau"rezultatul la cest triplu test trebuie facuta amniocenteza/....cat costa aceste doua teste?cine le-a facut ?
  •  
    • 10876 mesaje
    4 Dec 2009, 14:24
    0 0
    Draga mea, eu le facui.Mi-a iesit triplu cu risc de down.Am albit vara aia.Si porma facui amnio, pe viu, fara anestezic, ca eu trebuia sa duc proba in partea ailalta a orasului.
    Triplu a fost parca un milion si ceva si amnio 8 milioane.Asta in vara lu 2006.da stiu ca pina a venit rezultatul la amnio am imbatrinit 14 ani.
  •  
    • 47 mesaje
    4 Dec 2009, 20:31
    0 0
    asta a fost in 2006 dar acuma cine stie cat costa?
    dar e obligatoriu sa il faci?sau il faci numai daca vrei?si cine stie sa imi zica cat costa.
  •  
    • 10876 mesaje
    5 Dec 2009, 15:20
    0 0
    acu costa 160 lei triplu si depinde unde faci amnio, de la 600 lei la 1500 lei.
    Depinde numai si numai de tine daca doresti sa le faci.
  •  
    • 1044 mesaje
    5 Dec 2009, 17:22
    0 0
    Faci daca ai avut cazuri in familie sau daca varsta(parca a tatalui ) e inaintata.
    Altfel...nu cred ca are rost.Vorbeste cu dr ginecolog, de fapt.Vezi ce zice..

Eu am facut triplu test dar atat..Asta asa..pt siguranta mea..
  •  
    • 171 mesaje
    5 Dec 2009, 19:48
    0 0
    Triplul test se face la 16 saptamani.Din ce am inteles si daca iese cu risc de sindrom down diagnosticul poate sa fie neconcludent.Parerea mea ar fi sa nu te panichezi inainte de vreme.Fa-l si dupa aceea vezi.
    Eu si anul acesta la spital in Timisoara am platit 1 milion pt el.
    Am mai citit pe net .Sunt tot felul de topicuri pe forumurile de mamici unde unele din ele povestesc despre asta.
    Sanatate tie si bebelului din burtica.Presupun ca esti insarcinata.
  •  
    • 10876 mesaje
    5 Dec 2009, 22:16
    0 0
    Cunosc doua cazuri.
    ea, 3o de ani, i-a iesit triplu test cu down parca. a facut avort, fara sa faca amnio.copilul putea foarte bine sa fie ok.
    Alta 22 ani, triplu test cu down.N-a mai facut amnio.Din pacate, copilu are down
  •  
    • 47 mesaje
    7 Dec 2009, 11:40
    0 0
    Da AYTANA sant insarcinata,tocmai de asta intreb,ca sa stiu si eu despre ce e vorba si ca sa stiu cati bani ma costa si testele astea.inca ceva....testele astea se fac in maternitate?sau la cabinete particulare?
    iar pentru mikizda...sotul meu nu e in varsta...are 31 ani .multa sanatate.