microchisturi la sani

•  
    3 Dec 2009, 12:47
    0 0
    Am 29 de ani si asta vara mi-au diagnosticam microchisturi la sani cu dim. 3-6 mm. Doctorul zice ca nu e grav, ca trebuie tinut sub observatie si la un an de facut o alta ecografie. Mi-a mai zis ca sunt de natura hormonala si ca nu se poate face nimic- Nu exista tratament, pentru ca nu este o afectiune. Dar eu sunt un pic speriata.... totusi ceva este!
  •  
    • 131 mesaje
    3 Dec 2009, 19:03
    0 0
    asa este,nu e o afectiune.in mod normal trebuia sa-ti prescrie un unguent pe baza de progesteron.ai cumva probleme cu greutatea?
  •  
    4 Dec 2009, 11:21
    0 0
    acum 3 ani am pierdut 5 kg, acum am 52 kg si 1.70. Dar eu ma simt bine asa; eu am bunica din partea mamei care a murit de un cancer la san, iar eu sunt foarte speriata pe tema asta, suspectez orice nu este tocmai in regula acolo. Nu zic ca sunt si eu bolnava, dar vroiam sa schimbam impresii daca sunt si alte femei in situatia mea, cu chisturi la san, si cum se trateaza, DACA, se trateaza. Mie doctorii si in Romania si in Italia mi-au facut ecografie si au spus ca sunt de natura hormonala si ca trebuiesc doar tinute sub control. Voi ce credeti? Ar trebui sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc? Multumesc