ma doare rau in gat
-
0 0n-am niciun alt simptom...am mancat lamaie, gargara cu apa cu care, kiwi, strepsils...nu-mi da pace..ce sa fac?
-
incearca cu Tantum Verde spray. si intre timp, poti sa recurgi si la Tantum Verde pastile de supt sau Trachisan sau Trachisept. mai este o bautura numita "chaud-oeuf" (shodou) pe care poti sa o faci acasa: un galbenus de ou crud il freci bine-bine cu zahar sau miere, dupa care adaugi laptele fierbinte si bei amestecul atunci, cat este cald.
-
pastilele astea de supt sunt apa de ploaie. o gramada de chimicale. incearca tinctura de propolis, intern si gargara.
pe mine m-a durut in toamna crunt gatul si nu-mi trecea cu nimic. am apelat la nurofen plus ca n-am mai stiut ce sa fac. cu fiecare inghititura aveam palpitatii. nurofen plus este ibuprofen cu codeina. asta numai daca nu esti alergica la codeina. -
tantum verde si alte pastile de supt e apa de ploaie.Am avut eu in primavara o durere crunta si am incercat tot ce se poate incerca si tot la injectii am ajuns. Mai bine fa-ti un exudat faringian si vezi ce "crocobauri" ai in git. Daca e streptococ beta hemolitici te-ai cam ars, dar nici cu stafilococ auriu nu e mai bine. Pe ne-ve as recomanda gentamicina 80 mg 1 fiola la 12 ore
-
Ma doare gatul ingrozitor de 2 zile, nici n-am putut dormi azinoapte de durere..

Rosu in gat...ca mi-s tare fudula si nu port fular..
Mi-a recomandat o colega TAGREMIN si mi-a garantat ca in cel mult 3 zile sunt ca noua asa ca m-am dus la farmacie si mi l-am luat.Doar trei lei...am zis ca nu aud bine.
De la prima pastila deja nu ma mai doare asa de tare..
O sa ma mai dau si cu albastru de metilen si sper sa treaca repede.
Am zis sa va zic...poate aveti nevoie mai ales ca iarna asta e geroasa rau..