ce pastile sa iau?
-
0 0sant insarcinata in 11 saptamani si am dureri de cap.medicul a zis sa iau EFELARGAN efervescente cate o jumate de tebleta,pt ca cintine paracetamol.cine stie sa-mi zica ce altceva as putea sa iau?multumes
-
ai dreptate,dar cateodata simt ca imi crapa capul de durerer.apropo imi cade foarte mult parul si nu stiu de ce.cine imi poate explica si mie?De cand mi-a zis doctorul ca am antigenul hepatitei b nici nu stiu ce sa mai mananc((((( pentru ca sa nu il afecteze pe bebica.....
(((cine are un sfat sau o propunere e bine venita,multumesc -
eu cat am fost insarcinata, si pe perioada alaptarii ( 2 ani si 8 luni) nu am luat nimic. aveam dureri de cap si f multe neplaceri datorate sarcinii, dar am incercat sa le tratez "babeste".
cand ma durea rau capul ma masam pe frunte cu diana si faceam multa miscare.
aerul curat, mersul pe jos te ajuta mult si chiar nasterea e mult mai usoara.
multa sanatate!
nu lua nimic, decat la recomandarea medicului! -
NIMIC IN TIMPUL SARCINIIi!!!!!!!!!!!!! Eu am avut o infectie urinara crunta in timpul sarcinii (oricum o aveam de vreo 5-6 ani!). Medicul mi-a recomandat monural sau ceva pe aici si NU am luat. Ceaiuri multe, bai calde la "mititica", sticla cu apa fierbinte tot la "dinsa". Medicamentele, indiferent de cine sint recomandate, nu se stiu cum pot afecta fatul. Am un copil perfect sanatos, destept si cuminte.
-
asa este, in sarcina trebuie sa se evite medicamentele, dar daca e vb. de infectie cu febra puternica si medicul recomanda medicamente, acestea trebuiesc luate. poate o durere de cap nu e periculoasa pt. bebe dar exista si pericole care nu pot fi indepartate decat cu trat. medicamentos. nu mai fiti asa categorice contra medicamentelor, daca medicul e de incredere urmeaza-i sfatul. paracetamolul merge in sarcina.