sangerare intre menstruatii
-
0 0Salutare!
Am o problema care ma framanta si ma irita totodata: am ovare polichistice, nivelul progeronului mic, testosteronul prea mare, iar din acest motiv iau Diane 35 (sunt la a doua folie).
Am inceput sa sangerez desi nu mai sunt la ciclu, ci doar la jumatatea foliei de pilule, lucru care mi s-a mai intamplat si toamna trecuta, cand am inceput un tratament asemanator (adica am inceput sa sangerez pe la jumatatea celei de-a doua folii de Diane, fara a fi pe ciclu).
Atunci, in toamna, m-am prezentat rapid la un ginecolog, care m-a pus sa imi fac toate analizele ginecologice posibile si imposibile, pt. ca a constatat ca imi sangera colul. Nu mi-a iesit nimic deoasebit la analize, am facut un tratament cu medicamente si ovule, iar in aprilie am fost la un nou control la care mi-a iesit Cito II iar dr. a spus ca totul este perfect si ca pot incepe din nou tat. cu Diane.
Ei bine, vad ca o iau de la capat cu sangerarea, si mi-e groaza sa merg din nou la medic si sa imi spuna ca nu isi da seama ce poate fi, avand in vedere ca nu imi depisteaza nimic in urma analizelor. Si cum nu-mi prea plac medicii...
Am citit pe net ca in primele trei luni de piulule pot aparea astfel de efecte negative care dispar dupa aceasta perioada... Pe mine ma deranjeaza starea asta, sa sangerez asa, cateva zile, si cu durerile din partea de jos a abdomenului...
Imi dati si mie niste sfaturi??? -
Uneori apar sangerari intre menstre de la pilule , pana cand organismul se obisnuieste cu ele .
Ceea ce nu inteleg este de ce doctorul ti-a spucs ca Cito II este perfect ?
Acest rezultat arata existenta unor celule scaumoase atipice pe col- adica exista niste modificari ale celulelor care acopera colul uterin , dar nu se stie cat de seroiasa este problema .DE obicei acest rezultat implica noi analize , mai aprofundate ....Eu iti recomand sa iei rezultatul si sa mergi la un alt doctor ... -
Iata si un tratament naturistin cazul in care ti-a iesit Cit II:spalaturi vaginale zilnice cu urmatorul amestec de ceaiuri in parti egale: nalba , galbenele, coada soricelului, urzica, patlagina. La 0,5 litri de apa clocotita se pun 2 linguri de plante, infuzie 2 minute apoi se strecoara. Timp de 1 luna de zile.
Te pup si sanatate ! -
Multumesc pentru raspunsuri. As avea totusi de facut niste comentarii:
1. Eu stiam ca Cito II nu inseamna ceva rau, ca in ziua de azi e ceva normal. Cito I a devenit foarte rar, il au in general virginele, femeile "abstinente" s.a.m.d.
2. Nu pot sa schimb Dianele cu altceva pt ca au concentratia de hormoni care e buna pt problemele mele.
Oricum, cred ca o sa ajung din nou la ginecolog si planificare....
Va pup! -
Draga mea , nu ti-am spus lucruile astea ca sa te panichez aiurea .Toate informatiile pe care ti le-am dat mi le-a spus doctorita mea .Mie mi-a iesit Cito III si am fost trecuta urgent la colposcopie si biopsie .Stiu ca si pentru Cito II se fac analize suplimentare pentru ca , totusi , exista ceva acolo care nu este cum ar trebui .De asta ti-am recomandat sa mergi cu rezultatul la inca un doctor.POate iti va recomanda doar sa refaci testul peste 4-6 luni .
-
maddy are dreptate...., macar incearca cu spalaturile vaginale, pe care ti le-a recomandat sunt foarte bune.
Am si eu o intrebare Maddy, numai 1/2 l de apa , asa putin, alte retete indica 1,5-2 l.apa, chiar vreau sa fac un tratament cu infuzia recomandata si vreau sa stiu cum e mai bine.
Va pup si numai bine. -
Fetelor, eu nu m-am dumirit: "spalaturi vaginale" inseamna sa ma spal "intern", cu irigatorul??? Zilnic, timp de o luna de zile???
Mie dr. de fam. mi-a spus ca nu recomanada spalaturile interne pt ca "organul" nostru finnd vertical si, sa zicem, ca o palnie, se elimina de la sine ceea ce trebuie...